concurs tenis de masa pentru doctori 2014?

Hmmm... epilog? As prefera mai curand sa spun "va urma" si zau ca sunt destul de nebun ca sa sper ca totusi vom reusi sa ne adunam la un concurs de tenis de masă cu macar 20- 30 de participanti. Chiar am avut cateva discutii zilele astea si se contureaza un concurs pt medici, tenis de masă, categoria B, in octombrie, dupa congresul de ortopedie, adica in data de sambata, 4 octombrie. Am stabilit data asta ca sa fie dupa ce ne intalnim la congres (deci am putea sa vorbim cam cu toti cei de la ortopedie, care pun osul la treaba si dau ciocane :-) ) si fara sa ne suprapunem cu concursul din 11 oct de la București sau cu cel din 18 octombrie de la Topoloveni.

In rest, acest concurs s-a desfasurat intr-o ambianta excesiv de intima, dar nu ne-am lasat :-) A castigat colegul nostru cu priza foarte tok, Gabriel Ciobanu, care a batut tot drumul de la Vatra Dornei pana in capitala ca sa-mi traga un 3-2 sa-mi strice somnul :-). Mai jos pun clasamentul final, lucru foarte usor daca vedeti cati au fost...

1. Ciobanu Gabriel, Vatra Dornei (Priza Tok)
2. Toma Iulian, Brăila (dr. Toma), care a facut-o si pe organizatorul :-)
3. Cristescu Ion (Norocel, dar altul decat credeati voi)- Sp. Floreasca București
4. Tihan Silviu, Brăila
5. Barsan Ionut, Sp. Bagdasar București

Cam putini, nu? Asa am zis si noi... S-a jucat fiecare cu fiecare, cei "de deasupra" au castigat la toti cei de sub ei in clasament, chiar daca au fost si meciuri mai stranse, 3-1 sau 3-2

Back
Sus