AmaTur: Turneu A Constanța - 29.06.2019

Blaga Marius - Cluj-Napoca - Elite
Coldea David - Cluj-Napoca - începatori.

Pop Zoltan se transfera la open,fac ce fac tot pe lista de asteptare.

Se retrag Blaga Marius si Coldea David de la elite, respectiv incepatori, ambii din cluj.

Cristian Calota din Tulcea se inscrie la Incepatori, dupa disponibilitate locuri. Thanks.

Va salut! Real?((((((((. SE VA JUCA PE 14 MESE ?N SALA TIP NĂSTASE - AVANSAȚI/ÎNCEPĂTORI 84 PARTICIPANȚI, OPEN 48 PARTICIPANȚI
ELITE - 18 PARTICIPANȚI -VA JUCA ?N SALA ANTRENAMENT PE 6 MESE 2 GRUPE PE MASĂ)))))
( la Open se vede! La incepatori /avansati nu se vede modificarea!)

Se înscrie Bejan Alexandru Tecuci la Avansați

Trimis de pe al meu RNE-L21 folosind Tapatalk

Va salut! Real?((((((((. SE VA JUCA PE 14 MESE ?N SALA TIP NĂSTASE - AVANSAȚI/ÎNCEPĂTORI 84 PARTICIPANȚI, OPEN 48 PARTICIPANȚI
ELITE - 18 PARTICIPANȚI -VA JUCA ?N SALA ANTRENAMENT PE 6 MESE 2 GRUPE PE MASĂ)))))
( la Open se vede! La incepatori /avansati nu se vede modificarea!)
Buna ziua,
Referitor la mesajul colegului privind organizarea de la OPEN si ELITE, am si eu nevoie, daca e posibil, de unele mici clarificari. Daca am inteles bine, ar insemna ca 66 jucatori ( 11 grupe ) sa joace grupele inferioare de 6 la cate o masa ( 6 mese ). 2 grupe de 6 / masa ar insemna 15 meciuri/grupa x 2 grupe = 30 meciuri/masa. Estimam un minim 10-12 min./joc ( incluzand si un mic antrenament ), ar insemna cam 300-360 minute ( 5-6 ore minim - grupele Inferioare, dar sa nu fie prea multe meciuri care sa se finalizeze cu scorul de 3/2! ). E OK calculul ?Multumesc!

Se va juca Avansați/începatori 14 mese 1 grupa/masă - Inferioare apoi Eliminatorii pe 6 mese.
De la ora 14.00 Open pe 8 mese 1 grupă/masă Inferioare apoi Eliminatorii.
Elite vor juca toate meciurile în sala de Antrenament aflată în aceiași curte la 100 m.
Mulțumesc vă așteptăm.

Se va juca Avansați/începatori 14 mese 1 grupa/masă - Inferioare apoi Eliminatorii pe 6 mese.
De la ora 14.00 Open pe 8 mese 1 grupă/masă Inferioare apoi Eliminatorii.
Elite vor juca toate meciurile în sala de Antrenament aflată în aceiași curte la 100 m.
Mulțumesc vă așteptăm.
Multumesc mult pentru clarificari, intrasem putin in panica. Acum totul e clar ! Sa speram ca avem vreme buna pe 29.06. ( pentru cei care "ies" mai repede, ar fi benfica o baie in mare)!
Succes tuturor si sa ne revedem sanatosi !

Back
Sus