AmaTur: Turneu A Constanța - 29.06.2019

Bine Petreee ! De ziua ta ți-ai făcut cel mai frumos cadou.

LA MULȚI ANI !!!

Felicitări tuturor pentru reușita turneului:organizatorilor,participanților și susținatorilor prezenți.
Regret că a trebuit să renunț în ultimul moment dar pur si simplu am fost deturnat din drumul spre Constanța de catre nepoțeii mei si al lor "homeseek" care m-au "fortat" să ne intoarcem acasă mai repede cu o zi ..Scuze tuturor pentru inconvenientul creat!!

Frumos turneul! Multumiri organizatorilor pentru efortul depus! Voi reveni cu placere la Constanța!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mulțumesc organizatorilor pentru disponibilitatea pe care au avut-o, în încercarea mea (reușită) de a participa la acest turneu!..
După cum așteptam, am avut parte de o experiență plăcută și am înțeles că se poate și fără grupe superioare. P?nă la urmă, la competiție vii, ?ți găsești locul în ierarhie în raport cu jocul practicat și pleci acasă cu noi planuri de antrenament.
?n acest fel, pot fi mai mulți competitori pe același număr de mese, lucru bun pentru cei ce doresc participarea la turnee.

Felicitări câștigătorilor și pasionaților de tenis de masă ce au umplut sălile de la Constanța!

Respect!

Salutare tuturor....a fost un turneu frumos cu oameni calzi (atat la propriu cat si la figurat :)!!! ), cu pofta de joc si de victorie !!!

Este deja al doi-lea an cand vin la acest turneu si voi reveni cu drag .....mai ales de acum in colo!

Tin sa multumesc organizatorilor pentru implicare si pentru felul cum au gestionat ziua de concurs.....sa va tineti obiceiul!

Fleicitari colegului si prietenului meu Ovidiu Nicolaiciuc pentru parcursul la acest turneu dar si pentru sustinerea sa transmisa mie .... in momentele dificile!

Flelicitari si prietenului Vlad Albu pentru locul I de la Elite si multumiri pentru suport....mai ales in fazele finale ale competitiei!!!

Multumesc si prietenului Sorin Ivan Valentin pentru filmari si sustinere.... te rog sa nu te superi ca te-am scos in sferturi!

Tuturor le doresc sa fie sanatosi si sa ne revedem cu bine ....ORIUNDE....dar mai ales in AMATUR !

Back
Sus