Constanța

Caut partener Tenis de masa . Sunt nou in Constanța si nu stiu unde as putea sa ma antrenez .Multumesc

Caut partener Tenis de masa . Sunt nou in Constanța si nu stiu unde as putea sa ma antrenez .Multumesc
salut !
poti sa.mi spui unde as putea sa joc tenis de masă in Constanța ? eventual sa incerc si ceva palete mai bune ?

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Am vorbit cu cineva din CT si mi.a zis ca ar fi in mamaia vis-a-vis de hotel Flora... Nu am apucat sa ajung sa intreb ce si cum ...

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Hei. Caut jucatori. La adivin in inel 2 este o sala biliard & tenis de masă / 8 lei h. Hai sa ne antrenam impreuna!

Salut,
Si eu sunt nou in Constanța si in cautare de parteneri de joc! Dacă e cineva interesat aștept un semn.
Merci

Buna ziua,
doresc să ?nvăț tenis de masă și caut o persoană - antrenor sau un jucator cu experiență - care mă poate iniția în acest sport.
Sunt zilnic în Constanța, locuiesc în Eforie Nord.
Vă mulțumesc,
Laurențiu

Daca spui ca esti la inceput, o sala cu masa profesionala de tenis, spatiu, mingi, palete si 3 jucatori de la care ai ce invata gasesti chiar in Eforie Nord!
Pentru detalii: 0722-317974
O zi buna!

Mulțumesc mult domnilor Aurel Frățea și Lică George pentru răsunsurile prompte și pentru sprijin.

Buna seara!!! In Constanța unde se poate juca/antrena? Multumeac anticipat și-o seara plăcută sa aveți!!!

Salut!

O sa fiu in constanta a doua jumatate din iulie, pe unde as putea sa imi gasesc de joaca? Un turneu de casa sau jucatori nivel open?

Multumesc

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus