conturi multiple pe forum - sesizari

Astazi avem cateva dublari evidente: atomicrooster = VIJAICA FLORIN(stiu, pentru ca eu i-am propus, tizului meu, nickname-ul!); Macovei Vali = Macovei Mihai Valentin; NEGOITA VALI = Negoita; dorindan = dorindan98.

Multumesc pentru sesizari, adevarul e ca si eu mai caut dubluri in aniversarile zilei dar nu reusesc zilnic sa verific. E bine venit ajutorul d-voastra!

Presupun ca este unul si acelasi: marcelmihai(42/ Arad) si mihaimarcel(42/ Cluj); TiberiuPascu(28/ Comanesti) si Pascu Tiberiu(24/ Comanesti).

S-ar putea( o supozitie, deci) ca alex21(34/Romania) sa fie acelasi cu AlexMoreanu(34/Ploiesti)( ambele conturi fara activitate din 2013, respectiv 2016).

Banuiesc ca Troe Vlad( 30/Bucharest) este acelasi cu VLADUL( 30/ Bucuresti), insa nu sunt sigur daca si Diskus( 54/Alexandria) este unul si acelasi cu Skalarro( 54/Alexandria).

calin p(47/ Huedin) = Pavel Calin(47/ Huedin) si, banuiesc, Rafael Alex(20/ Resita) = Rognean Rafael Alex(20/ Oravita). Si sper sa nu fie pacalelile zilei!

Dupa o pauza - bine meritata, nu?! - revenim "in forta": Citius(54/ Bucuresti) = Citius 1969(54/ Bucuresti) si, cred, campion la conturi multiple, Monu Claudiu(19/ Tarnaveni), inregistrat si precum Claudiu 10,
Claudiu claudiu, claudiu clau10 sau Monu Claudiu 10( curios mi se pare faptul ca cele 5 conturi au fost infiintate in mai putin de 2 ani: 03.07.2021 - 07.03.2023)!

Am mai gasit inca 2 useri facuti de Monu Claudiu, nu apareau in lista pentru ca erau fara data nasterii completata. Am recunoscut pesonalitatile multiple dupa email.
No Comment... Cred ca are probleme cu memoria, tocmai a facut 20 de ani si a uitat totul.

Presupun ca intre Florin Anton si Florin Anton 13 nu exista, pe langa ziua nasterii, atasata numelui, in cazul din urma, decat deosebirea de localitate de domiciliu.

Mai mult ca sigur ca florinlugoj este unul si acelasi cu Stoica Ioan Florin, ambii de 50 de ani, cu domiciliul in Lugoj.
Nu as baga mana-n foc, insa, totusi, in ceea ce-i priveste pe testimonius si Stacescu, amandoi de 48 de ani, din Targu Ocna( nu dispun de datele necesare pentru a face o identificare completa...).

Back
Sus