Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sfat: Sus ai meniul cautare; scrii ce te intereseaza, motorul iti gaseste tot ce este pe site despre subiectul respectiv si daca nu gasesti info cautate, poti deschide un subiect nou.Gabriel91 a spus:Mi-e greu sa cred ca nu poate face nimeni o comparatie intre cele doua fete... Chiar nu m-a ajuta nimeni?
Omega IV Pro este o fata de ultima generatie, buretele este mediu, spin, viteza si control foarte mare. Dupa parerea mea, o fata exceptionala pt. forehand, probabil cea mai buna de la Xiom la ora actuala. Daca ar fi sa o compar cu alta fata Xiom, aceea ar fi Vega Asia. Poti da cu ea si topspin moale si tare, depinde daca ai abilitatea sa "stergi" mingea pt. cel moale.Gabriel91 a spus:Am incercat si meniul de cautare si am gasit informatii despre omega IV pro nu foarte precise doar ca e o alternativa la T05. A?a ca a? aprecia ni?te informa?i la comportamentul acestei fete in timpul topspinului.(e in fort?/nu, are curba mare/nu, se ingroap? in masa/nu etc.) As aprecia foarte mult aceste informati pentru ca sunt elev, banii se strang greu si chiar nu vreau sa-i arunc pe fereastr?! Multumesc celor ce au postat raspunsuri! Mai astept si alte raspunsuri!
Am primit fata XIOM omega IV pro de la dl. Gelu(multumesc pt. promtitudine ieri am depus banii la banca, azi am primit fa?a!!!) pe care o voi incerca m?ine si tot maine voi reveni cu un review despre aceasta fata. Desi sunt convins ca este o fata extraordinara si de care nu voi fi dezamagit!