Coppa Platin vs Tibhar Sinus Alpha

Scor reacție
0
Vârstă
34
Locație
Târgoviște
Care ar fi raportul viteza efect dintre cele 2?M-am uitat pe diverse site-uri la indicii celor 2 fete, dar din cate stiu eu,acesti indici nu se potrivesc de la o firma la alta, asa ca apelez la dvs.
Multumesc

Re: Coppa Platin vs Tibhar Sinus Alpha

Platin sint mai rapide ca Alpha , mai bune de la distanta , Alpha sint mai moi deci mai bune la semidistanta si de pe masa , diferentele nu sint mari asa ca ... ambele sint ok .

Da,si inca ceva in plus;la Platin spinul e ceva mai bun ca la Alpha(11 fata de
opt)

mah.horea a spus:
Da,si inca ceva in plus;la Platin spinul e ceva mai bun ca la Alpha(11 fata de
opt)
Acelea sunt doar niste cifre, care, cum spuneam mai sus, cred ca nu corespund de la o firma la alta.

andrey_targoviste a spus:
[quote="mah.horea":31qmzvgg]Da,si inca ceva in plus;la Platin spinul e ceva mai bun ca la Alpha(11 fata de
opt)
Acelea sunt doar niste cifre, care, cum spuneam mai sus, cred ca nu corespund de la o firma la alta.[/quote:31qmzvgg]
Nici pomeneala , Sinus Alpha are un spin inuman - e peste Coppa Platin

Dar la TIBHAR Sinus Sound, care ar fi diferen?a de spin - vitez?, în raport cu Sinus Alpha?

si eu joc acum cu sinus alpha ,intradevar spinul este foare bun, comparabil cu tenergy dar cu viteza mai mica. buretele este mediu

Intrebare

Intrebare

Care ar fi raportul spin, viteza intre DHS Hurricane 3 si tibhar sinus alfa ?

Florin cred ca te inseli, eu cred ca e radical din pi supra tangenta din lungimea pinului de pe fata inmultit cu marimea totala a fetei :) ....

Re: Intrebare

Re: Intrebare

allecsut a spus:
Care ar fi raportul spin, viteza intre DHS Hurricane 3 si tibhar sinus alfa ?
Sa nu te superi dar baietii au dreptate. Vrei o comparatie intre doua "specii diferite". Hurricane 3 sunt chinezesti grele cu topsheet lipicios si burete tare iar Sinus Alpha sunt "tensor" usoare cu topsheet tensionat si el si aderenta buna mai ales mecanica.

Back
Sus