Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Am cumparat de mai multa vreme, de la un coleg de forum, o sticluta de lipici pe baza de apa. Nu l-am folosit de vreo juma' de an si acum vad ca are capacul crapat si lipiciul e foarte vascos. Il mai pot folosi? Pot sa-l diluez cu ceva?
Am cumparat de mai multa vreme, de la un coleg de forum, o sticluta de lipici pe baza de apa. Nu l-am folosit de vreo juma' de an si acum vad ca are capacul crapat si lipiciul e foarte vascos. Il mai pot folosi? Pot sa-l diluez cu ceva?
Ce treabă are vânzătorul sau producătorul cu faptul că sa spart capacul? Se mai întâmplă la un singur soc. Nu cred că e de vina producătorul sau vânzătorul.
se pare ca am fost inteles gresit . daca cumperi ceva cui ceri informatii ( inainte de... si dupa ) ? ....trebuia sa stau linistit si sa ma uit ca multi altii ( si doar am fost avertizat sa nu ma bag in diverse discutii pentru ca se vor gasi destui sa-mi umple frigiderul ) . scuzele mele .
se pare ca am fost inteles gresit . daca cumperi ceva cui ceri informatii ( inainte de... si dupa ) ? ....trebuia sa stau linistit si sa ma uit ca multi altii ( si doar am fost avertizat sa nu ma bag in diverse discutii pentru ca se vor gasi destui sa-mi umple frigiderul ) . scuzele mele .
Stai liniștit nu cred ca sa supărat cineva aici unul întreaba altul răspunde nu e cu supărare, eu i-am trimis la un coleg lipici și la ținut într-un recipient care nu era închis ermetic și sa uscat, lipiciul se tine într-un recipient sa fie bine închis, nu mi-a venit ideea să-i zic sa pună apă, iam trimis altul ca e prietenul meu