cum sa-ti alegi prima paleta?

Eu am avut LKT PRO XP neagra pe FH. Are un control foarte bun, spin deasemenea(pana cand tine efectul tacky) si e foarte, foarte usoara!. La viteza, mai e ceva de discutat, caci desi e catalogata ca o fata rapida, nu prea are nerv! Pe vremea aceea jucam cu dr.Neubauer Gladiator, care e un ALL spre ALL-, si ma consolam ca aceasta ar fi cauza vitezei scazute. Apoi am trecut la Andro Roxon 500 Pro si diferenta de viteza a fost enorma, bineinteles in favoarea Roxonului! E o fata mai ales pentru incepatori, cu un raport calitate-pret foarte bun, dar la parametrii absoluti, e doar undeva la medie.

Dupa cum spuneam si mai sus...si eu am dat cu Desto F3 Big Slam cu paleta unui prieten si mi s-a parut foarte moale, dar cred ca era grosime peste 2 mm...
Asta rosie pe care o am eu si mi se pare tare are grosime doar 1.8, cred ca de aici vine diferenta de tarie...
Abia astept diseara sa vad cum se comporta Focus 3 si LKT Pro XP, ambele sunt chinezesti non tacky, din ce am citit pe net Pro XP nu prea are viteza si e moale, Focus 3 cik ar fi oleaca mai saltareata...
Revin cu un update diseara.

Back
Sus