Cum sa trimit o paleta in Milano?

Mar93ian

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
32
Locație
Iași
Are idee cineva cu ce pot trimite un pachet din București spre Milano ? sau din Iași spre Milano ? Este vorba de o paleta.
Pe 14 ar trebui sa merg la o sala si paleta mea lasa de dorit :|. Va multumesc aniticipat!

Re: Help!!!

Mar93ian a spus:
Are idee cineva cu ce pot trimite un pachet din București spre Milano ? sau din Iași spre Milano ? Este vorba de o paleta.
Pe 14 ar trebui sa merg la o sala si paleta mea lasa de dorit :|. Va multumesc aniticipat!
incercati achizionarea unei palete din Italia !

Freestyler a spus:
Mar93ian a spus:
incercati achizionarea unei palete din Italia !
Tu ia si vezi cum faci cu topspinu ala...sa`l pui odata pe masa :)) cand vin acasa poate imi iei un 2/3 macar :))
Paleta e ca si cumparata.

Re: Cum sa trimit o paleta in Milano?

Mar93ian a spus:
Sunt microbuze care duc si aduc pachete , daca nu cu autocarul curse regulate .

Antal Denes a spus:
Mar93ian a spus:
Sunt microbuze care duc si aduc pachete , daca nu cu autocarul curse regulate .
Tot ce am gasit este asa, ex: daca trimit un colet de 1kg (o paleta) platesc 10 kg...tot ce este sub 10 kg se plateste 10 euro. :(
Daca stiti vreo firma cv...va rog sa postati, va multumesc.

ro service ro
e o firma din caransebes si face italia.din cate stiu eu au tarife bune
nr de tel : 0744524418 e unul din tel dar iti poate nr celor care fac moldova...

oneasa_silviu a spus:
ro service ro
e o firma din caransebes si face italia.din cate stiu eu au tarife bune
nr de tel : 0744524418 e unul din tel dar iti poate nr celor care fac moldova...
👍 Corect ,nu mai am nr. tel. regret . 👍

Back
Sus