U
Unregistered
Guest
RELAX ,RELAX,dar nu inteleg ce nu era bine inaite,sau cu ce-i mai bun acuma !!!!!!!!Sincer nu vad nici o diferenta decat ca este o abureala ce-i acuma.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Salut,
Nu am primit mail cu noua parola si vad ca nu-mi recunoaste nici adresa de mail. Userul meu era Razvan, iar adresa de mail ttrazvan la yahoo dot com
La user Razvan apare alta adresa de email decat cea de mai sus... E asemanatoare totusi.
Ati fost preveniti din vreme sa va actualizati adresele de email.
De doua zile ma tot chinui si nu reusesc sub nici o forma.Nu intele de ce a trebuit schimbat!!!!! De fapt ce ma mai mira,asa-i la noi la romani,cand merge ceva,trebuie sa vedem de ce merge si sa F....... meciul
user vechi elmano...adresa mmit75(at)yahoo.com...nu primesc mail cu resetarea parolei...multam
La user Razvan apare alta adresa de email decat cea de mai sus... E asemanatoare totusi.
Ati fost preveniti din vreme sa va actualizati adresele de email.
Ne-ati facut troaca de porci dar de fapt nu era vina noastra...Trebuia doar sa cititi acel topic care aparea pe toate paginile forumului si sa va actualizati adresa de email.Si acum ce fac? Spune-mi care e adresa aceea.