Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
daca dai topspin impotriva ierbii, intro mica sau mai mare masura vine inapoi taiata (cu mai mult sau mai putin efect) deci ideal ar fi sa o tai si tu!!!
Il ti in iarba/anti ca nu are cu ce sa iti faca punct, spin stop, spin stop, spin stop :biggrin: ca daca ii pui stop la forhand s-ar putea sa iti inceapa parsiveste cu spin :biggrin:
El ;traieste; pana ce da de un ierbar experimentat,apoi o incaseaza (vezi infragere) de la acesta.Ultimul exemplu este cel de la turneul din iulie de la DEJ,cand a pierdut in semifinale la domnul MOLDOVAN de la SIGHETUL -MARMATIEI.Asa ca gaselnita ca ierbarii ii sunt acum prieteni este o mare abureala.Probabil ca domnul LAKYsi-l doreste la masa de joc pe dornean ,sa-i arate la modul concret cat de mult tine la dansul prietenia dintre un softist si un ierbar.Sa traiasca prietenul meu, Marcu Vasile!!!:clap:
Mii de scuze,mi-a alunecat mouse-ul pe butnul nu imi placeO buna tactica ar fi dat in soft cat se poate de mult si apoi cand vine bine tras drept si cat mai tare, eu prefer sa trag tare decat sa dau topspin in iarba
Mie imi plac foarte mult jucatorii care au iarba sau anti.Eu cel putin, tot ce vine din anti/iarba dau numai topspin (mai urat vine din iarba), deoarece vine fara efect, cand zici ca vine "taiat" din iarba, nu e din iarba ci din topspinul pe care l-ai dat, cu cat ii dai mai mult efect cu atat iti vine mai urat, bine fiind sa ai un topspin mai puternic.
Cat despre, tine de simtul fiecaruia.
Din punctul meu de vedere.
scuze ca ma bag eu in seama, dar l-ai vazut cum joaca?Scuze ca ma bag dar iti garantez ca daca ai da de Nea' Aurel a nostru de la Timișoara nu ai mai avea aceeasi parere despre oamenii ce au materiale... iti doresc sa il intalnesti odata sa vezi cele mai urate mingi ce pot veni dintr-un antitops
- - - Actualizat - - -
PS: am vz clipul cu "cel mai bun blocker din Romania" nu pare ft bun sau poate gresesc dar Roman Bogdan de la Arad pare mult mai bun
Joaca bine dar garantez ca daca da de nea' Aurel a nostru treaba se schimba nu mai trage el asascuze ca ma bag eu in seama, dar l-ai vazut cum joaca?
http://www.youtube.com/watch?v=wB2_hY2AqW8