vrg active member senior Înscris 29 Mai 2008 Mesaje 2.032 Scor reacție 91 Vârstă 51 Locație Uricani, HD 14 Aug 2010 #1 cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st/fl secand sau dau la schimb timo boll zlc st! 0724 277 639 SAU MICHAEL_MAZE_74
cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st/fl secand sau dau la schimb timo boll zlc st! 0724 277 639 SAU MICHAEL_MAZE_74
lagardere active member cadet Înscris 18 Iun 2009 Mesaje 116 Scor reacție 0 Vârstă 57 Locație București 14 Aug 2010 #2 Re: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st Re: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st raulv a spus: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st secand Click pentru a extinde... Grea misiune ! Si iti restrangi posibilitatile cu manerul ST. Multa bafta !
Re: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st Re: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st raulv a spus: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st secand Click pentru a extinde... Grea misiune ! Si iti restrangi posibilitatile cu manerul ST. Multa bafta !
vrg active member senior Înscris 29 Mai 2008 Mesaje 2.032 Scor reacție 91 Vârstă 51 Locație Uricani, HD 15 Aug 2010 #3 Re: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st Re: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st lagardere a spus: raulv a spus: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st secand Click pentru a extinde... Grea misiune ! Si iti restrangi posibilitatile cu manerul ST. Multa bafta ! Click pentru a extinde... mersi omule poate am si eu o data noroc in viata ! :crazy: dupa multe incercari si cautari asta este manerul care mi se potriveste cel mai bine!
Re: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st Re: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st lagardere a spus: raulv a spus: cumpar Butterfly Kreanga Carbon blade (OFF+) st secand Click pentru a extinde... Grea misiune ! Si iti restrangi posibilitatile cu manerul ST. Multa bafta ! Click pentru a extinde... mersi omule poate am si eu o data noroc in viata ! :crazy: dupa multe incercari si cautari asta este manerul care mi se potriveste cel mai bine!