natan newbie cadet Înscris 23 Noi 2009 Mesaje 31 Scor reacție 0 Vârstă 39 Locație Suceava, Romania 3 Aug 2013 #1 Salutare. Doresc sa achizitionez acest lemn. De preferat cu maner ST si in conditii cat mai bune.
R Raimond newbie cadet Înscris 15 Feb 2013 Mesaje 64 Scor reacție 0 Vârstă 50 Locație Timișoara 5 Aug 2013 #2 natan a spus: Salutare. Doresc sa achizitionez acest lemn. De preferat cu maner ST si in conditii cat mai bune. Click pentru a extinde... HeHe - asta da lemn! In caz ca gasesti mai multe, m-ar interesa si pe mine unul - ST sau FL! Succes!
natan a spus: Salutare. Doresc sa achizitionez acest lemn. De preferat cu maner ST si in conditii cat mai bune. Click pentru a extinde... HeHe - asta da lemn! In caz ca gasesti mai multe, m-ar interesa si pe mine unul - ST sau FL! Succes!
adishorul active member senior Înscris 24 Ian 2011 Mesaje 2.232 Scor reacție 144 Locație Bistrița 5 Aug 2013 #3 Eu zic ca ai putea incerca si Innerforce AL din cate am auzit exista anumite similitudini cu un plus de viteza si putere la INAL...
Eu zic ca ai putea incerca si Innerforce AL din cate am auzit exista anumite similitudini cu un plus de viteza si putere la INAL...
natan newbie cadet Înscris 23 Noi 2009 Mesaje 31 Scor reacție 0 Vârstă 39 Locație Suceava, Romania 5 Aug 2013 #4 Eh incerc si eu norocul...poate poate cine stie. - - - Actualizat - - - Nimeni? Ofer pret bun