Cum spune si titlul.... ma intereseaza o fața inferno de culoare rosie, eventual cu burete 1mm.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
buna. nu stiu cum sare din inferno ox... Momentan folosesc o inferno cu burete 1mm.salut am eu una dr neubauer inferno dar e ox... pret 100 lei sigilata patrata
Scalpel-urile la vanzare sunt ale mele, la fel si inferno classic (toate sunt absolut noi). Un scalpel tocmai s-a dus (cel taiat).Vezi sa nu ramai asa...Eu am patit-o... pentru vecie! Era mai daunezi aici pe forum un Scalpel rosu taiat mare si unul patrat. Eu am jucat cu amandoua si parerea mea e ca Scalpelul e peste Inferno. E ceva mai rapid si totusi mai deranjant. Poti sa ataci mai bine cu el. Nu vreau sa incarc topicul, daca te intereseaza amanunte ,da-mi mp.
Nu cunosc amanunte despre ox Radule ! Despre inferno ox. Cred ca vorbim de aceeasi fața, cea cu suprafata alunecoasa....inferno ox intoarce si mai bine efectul decat cea cu 1mm burete... nu stiu exact cum tragi tu cu iarba dar eu am jucat doar cu ox-uri pana acum si mi se par mai controlabile decat cele cu burete ... cel putin la mana mea (eu nu sunt ierbar, doar ca am incercat sa ma prostesc si eu cate-odata)