ÎNCHIS cumpar fata Xiom

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

george.c

junior
Scor reacție
0
Vârstă
46
Locație
București
Cumpar fata Xiom Vega Asia in orice stare. Vreau sa incerc fata pentru BH.

Daca este cineva care o are pe un lemn rapid cu carbon m-ar interesa s-o incerc daca nu gasesc sa cumpar SH.

Eu joc la Viva Sport si Top Tenis.

George - 0722.560.651

Cine joaca cu Vega Asia...macar s-o incerc ? :)
Cum este fata de Vega Pro? (spin, unghi, viteza ?)

Amandoua sunt cu burete tare si dupa parerea mea amandoua sunt pt fh.

Salut,va recomand ca si sensibilitate +viteza numai vega pro,omega 4 pro si omega 4 asia.Asta-i parerea mea.......resul de fete de la xiom nu-mi dau incredere...am probat aproape toate xiom-urile.
---------- Post added 15.02.2012 at 16:41 ----------
Salut,va recomand ca si sensibilitate +viteza numai vega pro,omega 4 pro si omega 4 asia.Asta-i parerea mea.......resul de fete de la xiom nu-mi dau incredere...am probat aproape toate xiom-urile.
Eu vorbesc pt. jocul meu...............

salut edward...vad ca omega 4 asia sunt pe lista buna...la vega asia ce nu ti-a placut ? Personal imi place Vega Pro...am incercat putin si Omega 4 pro si Sigma pro dar nu am jucat prea mult ca sa imi fac o parere ... ce-i drept mi-au parut foarte bune.
Sunt deschis sa cumpar si Omega 4 Asia...

I-ti recomand sa cumperi de la dl. Tiberiu care e dealer xiom pt. Romania........i-ti va da detalii in ce directie doresti.....e expert in ce priveste acesasta marca si e foarte disponibil si amabil.Preturile sunt mai bune ca aici in occident fara dubii.

Merci pt recomandare...il stiu pe dl Gelu (Tibi)...ma interesa sa stiu daca Vega Asia arunca mai jos si mai drept decat Vega pro...am vazut ca tu recomandai Omega 4 Asia...am vazut niste review-uri dar n-am jucat cu ea.
I-ti recomand sa cumperi de la dl. Tiberiu care e dealer xiom pt. Romania........i-ti va da detalii in ce directie doresti.....e expert in ce priveste acesasta marca si e foarte disponibil si amabil.Preturile sunt mai bune ca aici in occident fara dubii.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus