CUMPAR FETE YASAKA X-TEND sau MARK V30. NU MAI E VALABIL.

Re: CUMPAR FETE YASAKA X-TEND sau MARK V30

Nicio problema!

Bogdy a spus:
costy7904 a spus:
Fetele au burete de 2.0 mm.Dimensiuni : lunigime 163-164mm; latime 158mm. Le-am luat la schimb de la un prieten.Am dat o pereche de Yasaka Mark V xs care sincer nu m-au ipresionat. Xtend-urile inca nu le-am incercat. Au fost lipite o data cu SG.
Imi cer scuze daca o sa-ti par prea "fixist", dar uite ce zice un site american despre lipirea acestor fete cu SG:
Powerful New Generation of STS developed to comply with new Speed glue rules.
STS is well known for giving 2/3 of tension energy to spin and 1/3 to speed.
Xtend HS has been re-designed to deliver even greater power.
To comply with the ban on speed gluing, Yasaka has developed a powerful new tension rubber.
The top sheet and sponge have been completely re-designed by ground breaking new technology.
It delivers high-power speed with easy handling.
Please do not apply speed glue, as it will destroy the rubber.
iar, pe http://www.yasaka.se :
Name Speed Spin Control Glueeffect Thicknesses
XTEND HS 19 19 17 Not recommended 1,8 2,0 max
Oricum, multumesc.
de exemplu eu am lipit cu speed glue tibhar nimbus soft...dar nu am relipit decat dupa vro 3-4 luni din nou...la fel si cu un nimbus simplu acela am relipit cam dupa 1 luna 2 ..deci merge si cu speed glue..dar sa nu relipesti des parerea mea..speed glue -ul folosit de mine a fost Donic Enduro..pe care scrie ca ar tine cam 6 zile efectul de speed glue..dar eu cum am precizat nu am relipit cu lunile si a mers bine fata ..la sala cand veneam sa joc chiar ma intrebau cate straturi am dat si eu ii ziceam ca nu am mai relipit de vro 3-4 luni ..numai ca nimbus soft are si sunet taricel asa..., Nimbus sunt fete pt sol pe baza de apa... o solutie e sa iti cumperi fetele(cares facute pt sol pe baza de apa) si un tub mic de solutie pe baza de apa si relipind rar..se merita... eu fol donic coppa j o silver si xiom zeta.. si solutie pe baza de apa xiom i-bond

Foarte multi forumisti Americani sau Australieni spun ca nu este indicat sa folosesti Speed glue sau booster pe fete "tensor" sau "high tension". Tot ei dau cu booster pe Tenergy si spun ca este excelent. La noi este o practica curenta printre jucatori, sa relipeasca Nimbus cu speed glue si merge grozav fara sa se intample nimic rau. Singurul pericol apare cand se exagereaza cu straturi succesive, practica ce se folosea la fetele "clasice". Al doilea strat, gaseste porii buretelui mariti si face ravagii.

Am facut si eu probe cu solutiile de lipit .
Toate solutiile de lipit sint bune , toate .
Poti lipi fețe de apa cu solutie clasica , nu au absolut nimic , sar mai tare atit . A doua zi sare cum trebuie adica cum e dat de la producator , efectul "speed glue " nu mai are nici o putere a doua zi .
Deci merge linistit .
Cu booster am dat pe mai multe fețe , cu mai multe tipuri ... nu s-a intimplat nimic rau nici prima data nici a doua nici a treia oara ... asa ca .. e ok .
Conteaza insa sa cureti fețele inainte ca se "brinzeste" solutia anterioara . Al doilea strat care l-am dat ... am dat asa mult incit nu se mai usca nici macar a II -ua zi . Am sters-o am lasat-o sa se zvinte apoi am lipit . Foarte bun . Nu stiu cum se comporta pe Nimbus , ca vad ca Visco a avut probleme la acest capitol cu solutia clasica .
In alta ordine de idei , majoritatea jucatorilor buni , de la noi , dau cu booster , aproape toti , nici unul nu zice dar se foloseste . De ce il folosesc ? ptr. ca ii ajuta ! Trecerea de la solutia clasica la cea pe "apa" schimba mult jocul , si toti trag sa ajunga cu ele in aceeasi situatie adica sa sara bine , cu toate ca fețele sint deja cu viteza si efect incluse acestea nu ajung la nivelul celor vechi.Putine am vazut care sa ajunga la acest nivel , sau daca ele sint bune , cu booster se incearca obtinerea unor performante mai mari ,asa incit sa-l multumeasca si sa domine jocul .
Noi ca amatori , ar trebui sa fim multumiti cu ele asa cum sint (cele pe apa ) ca ... nu jucam mare brinza , iar fețele sint peste "puterile" noastre .
Am mai zis si o mai zic , fara antrenament nu merge treaba , poti sa ai cele mai bune materiale .

eu am probat o paleta a lu cineva care lipise yasaka fusion cu sol pe baza de apa si avea lemn kreanga carbon, nu sarea deloc la valoarea fetei fusion, nu sarea mai deloc asa..fara viata, sarea atat de incet incat alta paleta fara carbon sarea de 2-3 ori mai tare :) , parearea mea e ca fetele care sunt de tip vechi adica nu sunt facute pt sol pe baza de apa si sunt lipite cu aceasta nu merg si mi se pare si logic deorece acel speed glue le activa si erau facute pt acel tip de solutie.
Eu cred ca sunt printre putini "jucatori" care fol de cateva luni sol pe baza de apa fara booster si sunt foarte multumit cum merge paleta :) . .. precisez ca fol fete donic coppa jo silver si xiom zeta si am lipit doar cu xiom i-bond dar cred ca tot cam la fel sunt si restul fetelor facute pt sol pe baza de apa si sol de la alte firme pe baza de apa...la fel si la lemne nu conteaza... acum cum e si vb aia: gusturile nu se discuta :P

Anunt inca valabil. Ofer 95 / buc ptr. XTEND sau 85 / buc ptr. Mark V 30 daca sunt patrate.

yasaka x-tend hs-sigilate-90 ron buc.
Chiar daca oferi 95 ron.
0728747067

Back
Sus