Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
de exemplu eu am lipit cu speed glue tibhar nimbus soft...dar nu am relipit decat dupa vro 3-4 luni din nou...la fel si cu un nimbus simplu acela am relipit cam dupa 1 luna 2 ..deci merge si cu speed glue..dar sa nu relipesti des parerea mea..speed glue -ul folosit de mine a fost Donic Enduro..pe care scrie ca ar tine cam 6 zile efectul de speed glue..dar eu cum am precizat nu am relipit cu lunile si a mers bine fata ..la sala cand veneam sa joc chiar ma intrebau cate straturi am dat si eu ii ziceam ca nu am mai relipit de vro 3-4 luni ..numai ca nimbus soft are si sunet taricel asa..., Nimbus sunt fete pt sol pe baza de apa... o solutie e sa iti cumperi fetele(cares facute pt sol pe baza de apa) si un tub mic de solutie pe baza de apa si relipind rar..se merita... eu fol donic coppa j o silver si xiom zeta.. si solutie pe baza de apa xiom i-bondBogdy a spus:Imi cer scuze daca o sa-ti par prea "fixist", dar uite ce zice un site american despre lipirea acestor fete cu SG:costy7904 a spus:Fetele au burete de 2.0 mm.Dimensiuni : lunigime 163-164mm; latime 158mm. Le-am luat la schimb de la un prieten.Am dat o pereche de Yasaka Mark V xs care sincer nu m-au ipresionat. Xtend-urile inca nu le-am incercat. Au fost lipite o data cu SG.
Powerful New Generation of STS developed to comply with new Speed glue rules.
STS is well known for giving 2/3 of tension energy to spin and 1/3 to speed.
Xtend HS has been re-designed to deliver even greater power.
To comply with the ban on speed gluing, Yasaka has developed a powerful new tension rubber.
The top sheet and sponge have been completely re-designed by ground breaking new technology.
It delivers high-power speed with easy handling.
Please do not apply speed glue, as it will destroy the rubber.
iar, pe http://www.yasaka.se :
Name Speed Spin Control Glueeffect Thicknesses
XTEND HS 19 19 17 Not recommended 1,8 2,0 max
Oricum, multumesc.