A amedeo senior Înscris 25 Ian 2009 Mesaje 399 Scor reacție 0 Vârstă 57 Locație Mangalia 13 Sep 2010 #1 Cumpar HALLMARK Super Special Extra. Neagra sau rosie , neagra si rosie , nu conteaza . Le cumpar oricum daca sunt noi !
Cumpar HALLMARK Super Special Extra. Neagra sau rosie , neagra si rosie , nu conteaza . Le cumpar oricum daca sunt noi !
laky senior Înscris 31 Mar 2006 Mesaje 2.185 Scor reacție 60 Vârstă 64 Locație Miercurea Ciuc 13 Sep 2010 #2 Re: Cumpar HALLMARK "Super Special Extra" noi Rosie 1mm, probata 1 ora, taiata pe dr.Neubauer Gladiator.
Re: Cumpar HALLMARK "Super Special Extra" noi Rosie 1mm, probata 1 ora, taiata pe dr.Neubauer Gladiator.
A amedeo senior Înscris 25 Ian 2009 Mesaje 399 Scor reacție 0 Vârstă 57 Locație Mangalia 13 Sep 2010 #3 Re: Cumpar HALLMARK "Super Special Extra" noi laky a spus: Rosie 1mm, probata 1 ora, taiata pe dr.Neubauer Gladiator. Click pentru a extinde... Cred ca am gresit neprecizand : OX !
Re: Cumpar HALLMARK "Super Special Extra" noi laky a spus: Rosie 1mm, probata 1 ora, taiata pe dr.Neubauer Gladiator. Click pentru a extinde... Cred ca am gresit neprecizand : OX !
laky senior Înscris 31 Mar 2006 Mesaje 2.185 Scor reacție 60 Vârstă 64 Locație Miercurea Ciuc 13 Sep 2010 #4 Re: Cumpar HALLMARK "Super Special Extra" noi Cam greu, nu am vazut nicaieri in OX. Parca avea userul Igor , asa ceva, cumparata direct din Anglia.
Re: Cumpar HALLMARK "Super Special Extra" noi Cam greu, nu am vazut nicaieri in OX. Parca avea userul Igor , asa ceva, cumparata direct din Anglia.
A amedeo senior Înscris 25 Ian 2009 Mesaje 399 Scor reacție 0 Vârstă 57 Locație Mangalia 14 Sep 2010 #5 Re: Cumpar HALLMARK "Super Special Extra" noi laky a spus: Cam greu, nu am vazut nicaieri in OX. Parca avea userul Igor , asa ceva, cumparata direct din Anglia. Click pentru a extinde... Exact pe aceea de la Dl.Dr. Igor o folosesc eu acum si incepe sa se uzeze...
Re: Cumpar HALLMARK "Super Special Extra" noi laky a spus: Cam greu, nu am vazut nicaieri in OX. Parca avea userul Igor , asa ceva, cumparata direct din Anglia. Click pentru a extinde... Exact pe aceea de la Dl.Dr. Igor o folosesc eu acum si incepe sa se uzeze...
laky senior Înscris 31 Mar 2006 Mesaje 2.185 Scor reacție 60 Vârstă 64 Locație Miercurea Ciuc 14 Sep 2010 #6 Re: Cumpar HALLMARK "Super Special Extra" noi http://www.tabletennisworld.com.au/hall ... p-460.html. Poate descoperi cum se poate alege culoarea si tipul de fața pe acest site,caci as face o comanda pentru un Original rosu, al meu cam iese din forma.
Re: Cumpar HALLMARK "Super Special Extra" noi http://www.tabletennisworld.com.au/hall ... p-460.html. Poate descoperi cum se poate alege culoarea si tipul de fața pe acest site,caci as face o comanda pentru un Original rosu, al meu cam iese din forma.