Are cineva iarba de vinzare?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
VISCO a spus::lol: Bun pret. Laky, ia-ti luheara super block de la Filo!
Filo, pe bune, dar de ce este cea mai buna "marca" asta?
Luheara, vine din maghiarul "lohere", ceea ce nu este altceva decit trifoi!VISCO a spus::lol: Bun pret. Laky, ia-ti luheara super block de la Filo!
Ha, ha, pai noi inca nu am scapat in trifoi, deci nu ne pricepem la "sortimente" :lol: :lol: :lol:laky a spus:Luheara, vine din maghiarul "lohere", ceea ce nu este altceva decit trifoi!VISCO a spus::lol: Bun pret. Laky, ia-ti luheara super block de la Filo!
Deci nu iarba!!! Mai baieti, asa va pricepeti la materiale sportive?
Ce culoare si ce grosime are,caci mi-ar trebui o fața neagra de 1.3mm.triumph a spus:am eu o iarba feint long II -40 lei
laky a spus:Iarba, la fel ca si celelalte fete antitopspin "omoara" tenisul de masa. Daca ar fi dupa mine, ar trebui interzise!Nimic nu este mai frumos decit un topspin sanatos iar mingile venite aiurea "ingroapa" jocul. A juca cu astfel de fete e echivalent cu a incalta bocanci de schi intr-o sala de bal. Rezultatul nu inseamna sacrificarea frumusetii jocului in detrimentul spectacolului. Asta este parerea mea, si nu cred ca mi-o voi schimba vreodata.
leordarares a spus:![]()
laky a spus:Iarba, la fel ca si celelalte fete antitopspin "omoara" tenisul de masa. Daca ar fi dupa mine, ar trebui interzise!Nimic nu este mai frumos decit un topspin sanatos iar mingile venite aiurea "ingroapa" jocul. A juca cu astfel de fete e echivalent cu a incalta bocanci de schi intr-o sala de bal. Rezultatul nu inseamna sacrificarea frumusetii jocului in detrimentul spectacolului. Asta este parerea mea, si nu cred ca mi-o voi schimba vreodata.
Uite ca mi-am schimbat-o.M-am cam saturat sa ma bata lumea.Prin anii 60 Helinio Hererra inventa betonul la Inter. La hulit multa lume mai putin suporterii, caci a cam maturat pe jos cu toata lumea, cistigind tot cese putea la vremea aceea cu un joc urit si inchis dar teribil de eficient. La urma urmelor important este rezultatul.Hai sa spunem ca "iarba"este pentru unii o scurtatura pe care te poti apropia mai usor de culmi.Eseul citat de viitorul "coleg" provine din perioada cind un ierbar din Bucureștitriumph a spus:leordarares a spus:![]()
laky a spus:Iarba, la fel ca si celelalte fete antitopspin "omoara" tenisul de masa. Daca ar fi dupa mine, ar trebui interzise!Nimic nu este mai frumos decit un topspin sanatos iar mingile venite aiurea "ingroapa" jocul. A juca cu astfel de fete e echivalent cu a incalta bocanci de schi intr-o sala de bal. Rezultatul nu inseamna sacrificarea frumusetii jocului in detrimentul spectacolului. Asta este parerea mea, si nu cred ca mi-o voi schimba vreodata.![]()
este de 1.1 si e rosie![]()