V valyvaly newbie boboc Înscris 31 Ian 2016 Mesaje 4 Scor reacție 0 Vârstă 36 Locație Târgoviște 2 Mar 2016 #1 Salut, Caut si eu un lemn Butterfly Primorac OFF- in stare buna. Daca are cineva de vanzare va rog sa ma contactati .
Salut, Caut si eu un lemn Butterfly Primorac OFF- in stare buna. Daca are cineva de vanzare va rog sa ma contactati .
jhon rookie senior Înscris 9 Apr 2009 Mesaje 753 Scor reacție 2 Vârstă 50 Locație Piatra-Neamț 2 Mar 2016 #2 Am eu unul,in stare foarte buna,modelul cu fluture negru,foarte rar.450 lei.
V valyvaly newbie boboc Înscris 31 Ian 2016 Mesaje 4 Scor reacție 0 Vârstă 36 Locație Târgoviște 3 Mar 2016 #3 jhon a spus: Am eu unul,in stare foarte buna,modelul cu fluture negru,foarte rar.450 lei. Click pentru a extinde... Va multumesc pentru oferta insa eu caut un model mai simplu si mai ieftin.
jhon a spus: Am eu unul,in stare foarte buna,modelul cu fluture negru,foarte rar.450 lei. Click pentru a extinde... Va multumesc pentru oferta insa eu caut un model mai simplu si mai ieftin.