ÎNCHIS Cumpar lemn OSP Virtuoso off- sI Vand Bty Kong Linghui special si Dr.Neub. firewall +

• Autor subiect Autor subiect jhon
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

jhon

senior
Scor reacție
2
Vârstă
49
Locație
Piatra-Neamț
Astept oferte,multumesc. Bty Kong Linghui Special,cu fluturele negru,~85 gr,priza st,400 lei si dr. Neubauer 150 lei. Ambele in conditii f bune.

Ultima editare:
Am un OSP Virtuoso+ in stare f. buna , jucat cateva ore, nelovit -300.00 ron.tel. 0730404469 -daca esti interesat?

Am eu o pereche de shriver fx la 120 lei perechea sunt lipite pe un lemn donic person dotec off

am si eu o pereke sriver fx taiate pe butterfly mazunov dar sunt taiate cu 2 mm mai mare de fetele sunt luate in vara si jucate asa de putin ca se prezinta ca noi 120 negociem 0760564495

Cumpar lemn OSP Virtuoso off- sI Vand Bty Kong Linghui special si Dr.Neub. fi...

Cumpar lemn OSP Virtuoso off- sI Vand Bty Kong Linghui special si Dr.Neub. fi...

Dr. Neubauer Firewall Plus- ofensiv,folosit si de cei care pun iarba pe rever,e foarte usor,vreo 65 de grame

Ultima editare:

Salut nu te intereseaza un schimb cu un ANDRO FIBERCOMP DEF, AL LEMNULUI DR. NEUBAUER FIREWAL?...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus