CUMPĂR Cumpar Lemn Tiago Apolonia FL

alexandru29

rookie
junior
Scor reacție
7
Va salut

Cumpar Lemn Tiago Apolonia ZLC greutate 88-90 grame maner FL

Doresc sa arate f bine f lovituri sau reparatii si doar cu greutatea mai sus mentionata .

Are domnul Blaga de la Bistrita
Avea postare pe FB. ( vand-cumpar articole de tenis de masa)

Mersi frumos , am vb , dar estetic este asa si asa are mici atingeri

Anunt inca valabil

Eu am avut cateva apolonia.
Este un lemn bun. Insa am intalnit lemne mai bune.
Spre exemplu am vreo 2 luni de cand joc cu yinhe pro 05 x max. Acu o sa il vand pentru ca mi.am luat dhs w 968

Am auzit si eu de bine despre yinhe pro 05 x max dar acum sunt fixat pe apolonia , stii cum e cu piticii :))

Am eu nou la cutie , nu au fost lipite fețe pe el .
Preț 1150 lei plus transport easybox cu plata in cont.

qqMuXjf.md.jpg qqMuhQ4.md.jpg qqEm5Zl.md.jpg

Eu am avut cateva apolonia.
Este un lemn bun. Insa am intalnit lemne mai bune.
Spre exemplu am vreo 2 luni de cand joc cu yinhe pro 05 x max. Acu o sa il vand pentru ca mi.am luat dhs w 968
Sunt eu interesat de yinhe pro 05 x max, astept poze in mesagerie.

Se poate inchide .
Lemn cumparat de la Tenis 1994 dar NU il Recomand Ca si Vanzator serios .
Prima experianta negativa in atatia ani de utilizator al forumului a fost acum cu aceasta persoana .
Va recomand sa cumparati doar cu livrare cu verificare cel putin de la el

Buna seara , haideți că sa lămurim treaba , eu i-am vândut Domnului un lemn Tiago Apolonia nou in cutie nejucat , înainte de toate am trimit poze video uri cu lemnul spunând domnul că este in regula și că batem palma . Astăzi a ajuns coletul și primesc video precum că lemnul are valuri , denivelări etc . După o discuție cu dânsul încercând să îi explic că nu are valuri etc și că așa este furnirul tăiat sau procesat de fabrica el a spus că vrea bani înapoi . Eu i-am spus frumos să aștepte până încasez salariul și că îi voi trimite bani inapoi . Răspunsul a fost că a pus fețe pe el deja și începând sa îmi arunce vorbe nasoale precum că îmi aprinde lumânări etc ..

qCeocnS.md.jpg qCeoYt2.md.jpg qCeo7wl.md.jpg qCeolM7.md.jpg qCeoM8b.md.jpg qCeo8cg.md.jpg qCeoW9j.md.jpg qCeohwQ.md.jpg qCeovKF.md.jpg

Banii inapoi dupa o luna :) gen sa nu folosesc lemnul o luna sa stau sa m uit la el ? E logic ca nu exista nici o intentie de a accepta returul .
Postarea a fost unită automat:

qCkri5Q.md.png

Concluzia nu doar ca esti un mare mincinos ai si un caracter foarte urat ... imi dai banii dupa o luna . Normal ca am refuzat asa propunere facuta in bataie de joc
Sa mai cumparati oameni buni la el .

Ultima editare:
Te rog frumos sa postezi și pozele cu lemnul unde zici că are valuri furnirul și denivelări cum ai spus . Eventual sa pui o riglă pe lemn și să faci câteva poze . Eu zic că lemnul este super drept fara defecte de genul .

Buna seara.
Chiar daca nu este treaba mea ..ma bag si eu in discutie.. Si as ruga sa mai comenteze si.alte persoane care au mai incercat materiale sau care au intampinat astfel de probleme.
Am fost intrebat ce parere am si am raspuns ca , in decursul anilor am avut aproximativ..4 sau 5 apolonia.. Insa daca este sa ma gandesc cate lemne butterfly am avut.. Nu le mai tin minte numarul..probabil sute.
O singura data am intampinat o problema cu lemnele victas koki niwa zc. Fapt ce a fost confirmat si de producator..
Butterfly se remarca prin calitate si chiar nu am auzit despre " valuri" la vreun lemn butterfly. Acel lemn cu valuri, datorita controlului calitatii la butterfly, nu iesea din fabrica!
Asa ca as ruga acest cumparator sa ne faca dovada. Cum? Cu o lama sau o rigla pusa pe paleta.
Este posibil ca acele valuri sa fie doar optice din cauza fibrei.
Mai este un aspect.
Un lemn nou-nelipit -este un lemn nou...nelipit!
Sa ne facem intelesi.
In momentul in care s-a primit produsul si din orice motiv..nu imi place .. Cred ca pot sa il returnez.. Insa nu lipesc , probez si.apoi " lemnul are valuri".
NU DAU nume insa am trimis paleta la proba.. A dat cu ea de masa.. A dat fetele jos si mi.a trimis-o inapoi cu fetele nelipite.. Cu lovitura pe cant.. Pe motiv.ca ...nu e ceea ce trebuie.
Greseala a fost la mine!mi.am asumat.o.
ConcluZie : Dovada valurilor ..sa vedem si.noi!

Insa fac o oferta: mereu mi.am dorit un butterfly cu valuri..poate ajung marinar cu el( glumesc evident)
Iti ofer un loki national adc Liang jingkun la schimb( fara valuri) ca Nou!si platesc transportul meu si.al tau.

Ultima editare:
Nu ma intereseaza cei ce ii sar in aparare sau ceva ca sunt convii s ca nu duce lipsa de sustinatori .
Filmarile i-au fost trimise imediat ce l-am desigilat dupa ridicarea de ma easybox dar nici urma de o posibila intelegere sau interes din partea lui decat ca imi returneaza banii peste o luna. Evident ca nu lipisem nimic cat timp se purtau aceste discutii dar vad ca unii fac fac nu inteleg

Am mai multe lemne cu limba si nici unul prezinta asa cev. Maine incarc filmarile pe youtube si le adaug . Nu se vede clar in poze mult mai bine in video pt ca se evidentiaza mult mai clar in anumite unghiuri

Ultima editare:
Tocmai am spus.
Nu iau apararea nimanui.
Am si.eu video de la tine. Mie imi pare doar optic...acele valuri...de aceea te.as ruga ss pui video cu o rigla sau ceva..sa se vada ca sunt valuri. Sa vedem daca lama paletei este valurita sau doar asa se vede fibra.
Tu denigrezi nu doar o persoana..tu denigrezi o companie( butterfly)
Tiago apolonia se vinde in toata lumea. Si..culmea - la tine a ajuns un explar nou..insa cu valuri.
Da-ne sa vedem si noi ..muritorii de rand!
Apropo..daca chiar este cu valuri.sa stii ca este unicat! Valoreaza mai mult:)

Gandeste asa : stratul exterior de limba are sub 1mm cu totul . Daca sunt mici denivelari evident ca sunt f fine de aia si se evidentiaza doar in anumite unghiuri cand cade lumina . acum ca e lacul e furnirul ideea e ca mai puneam 100 lei si luam nou din magazin . Din moment ce a venit cu o problema ascunsa indeferent cat de serioasa este normal este sa se fi acceptat retur . Vanzatorul stia garantat stai calm

Eu nu spun ca influenteaza jocul ca nici lovituri pe canturi la un lemn nu influenteaza jocul daca e sa o luam asa . Dar nu mai ceri pret de magazin pe un lemn imperfect

Apolonia nu are lac
Stratul de suprafata este destul de gros( 0.5-0.6mm)
Personal nu ma puteti convinge ca un lemn butterfly are valuri din fabrica.
0742526272 este numarul meu. Puteti sa imi dati video oricand .
Daca se intampla asa ceva ..adica daca asa ceva este real ..cred ca il schimba butterfly in secunda doi.. Si primeati si doua fete pentru deranj

Asa e daca eram destept si il cumparam de la Bistrita evient ca se schimba dar cand cumperi de la samsari de palete cine sa iti mai schimbe
Nu mai cauta sa iti sustii prietenu ca iti pierzi si tu credibilitatea pe aici .

Domnule Alexandru va spun cum v-am mai spus , daca eu simțeam,vedeam ceva in neregula la acel lemn nu îl mai vindeam de nou , specificam problemele lemnului așa cum am făcut și la celelalte anunțuri cu materiale pentru tenisul de masa (doar unde a fost cazul ) in cazul lemnului Apolonia nu am avut ce sa specific atâta timp cât lemnul este nou fara defecte . Nu vând de ieri de azi materiale plus de asta joc și tenis de foarte mult timp , așa că nu mai spuneți că știam eu de valuri , denivelări etc . Credețimă sunteți prima persoană care îmi spune de valuri ...... Cum a spus și Sorin , cum ți-am spus și eu pui o riglă , o lamă de cutter pe lemn și faceți poze . Și încă o chestie , daca cumva mai este cineva aici care a primit de la mine materiale cu defecte , valuri , denivelări, bule fara că eu sa specific acest lucru , să posteze . O seara frumoasa și multă sănătate la toată lumea.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus