CUMPĂR Cumpar Lemn Tiago Apolonia FL (2 Cititori)

Asa e daca eram destept si il cumparam de la Bistrita evient ca se schimba dar cand cumperi de la samsari de palete cine sa iti mai schimbe
Nu mai cauta sa iti sustii prietenu ca iti pierzi si tu credibilitatea pe aici .
Nu zic ca e normal ca nu vrea sa ți dea banii decat peste o luna dar ai jignit destula lume cu postarea ta și nu ai postat nicio dovada

Nu are nimic lemnul.
Pune frate o lama sau o rigla. Asa se vede fibra!

Video 2 - mai vizibil

Postarea a fost unită automat:

Cred ca glumesti cu rigla da nu mai vezi bine ?
Postarea a fost unită automat:

Daca asa e fibra astept video cu lemn cu limba care se vede optic asa si ti-l dau pe asta gratis cadou . Eu nu stiu cum puteti sa va bucurati ca ati castigat 100-200 lei la un lemn cand si cum dormiti noapea cand dati tepe

Nu glumesc . pune o rigla.
Pune o lama de cutter. Ceva drept .. Si filmeaza din laterala.
Video astea le.am primit si eu ieri. M.am uitat de 10 ori la ele
Pare sa fie ..doar optic.. Adica sa se vada asa din cauza taieturii fibrei.

Nu văd nicio denivelare dacă te referi la șanțurile alea din lemn așa are orice lemn , cum am zis și mai sus normal ar fi să ți dea banii pe loc -transport . Dar lemnul ala nu are absolut nimic

Revin cu inca un răspuns și ultimul . In primul rand eu nu vad denivelări , se vad umbre de la fibra cum a fost lemnul prelucrat. Frumos ar fi sa pui un video de 1 minut sa se vadă pe ambele părți cant etc . Lăsând asta cu valuri , maluri la o parte , eu ți-am zis frumos că îți dau bani înapoi pe lemn dar trebuie sa aștepți să fac rost de ei . Tu ai spus că nu stai in 1200 lei , uite că eu stau și într-o 100 lei , eu sunt amarat nu sunt ca tine dar sa mă bată Dumnezeu dacă am avut vreun gând sau vreo chestie de a păcăli pe cineva nu doar pe tine o spun in general dar așa este când mergi pe o dungă... O seara frumoasa încă o dată și numai bine .

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus