ÎNCHIS Cumpar lemne " VLADONE"

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

bogdanel

junior
Scor reacție
0
Vârstă
54
Locație
București
... doresc ca toate mesajele sa fie postate aici.
... am rugamintea sa nu imi fie trimise mesaje private, cu preturi sau alte propuneri, decente sau indecente.

va multumesc

Domnule "Alehandro", nu m-am hotarat, dar odata ce voi lua aceasta decizie, veti fi printre primii pe care ii voi anunta.

Multumesc

antrebam pt ca eu detin un lemn de acest fel iar in anunt scria cumpar lemne !! ori cum lemnu pe care al am eu e un lemn f vechi si nu am vrut s intervin asupra lui cu nimic insa nu are nici o inscriptie care sa dovedeasca ca e ul lemn valdone eu al am de la un profesor care al tinea de multi ani prin dulap la scoala !

Cred ca am inteles.
Daca doriti sa il vindeti, va rog sa postati cateva fotografii ale acestui lemn (cat se poate de clare), precum si pretul pe care doriti sa il obtineti.
Multumesc

---------- Post added 28-Dec-2011 at 22:16 ----------
acesta este lemnul in starea pe care o vedeti ! mi sa spus de catre acel profesor ca ar fi un lemn probabil valdone daca cunoasteti si e sau nu atunci datimi de stire daca este si sunteti interesat pot sa al aranjez sa arate mult mai bine !!

buna dimineata,
ma intereseaza acest lemn domnule alehandro, dar as dori sa-l primesc asa cum este, fara interventii asupra lui (cu tot respectul), mai ales ca, desenul realizat pe rever poate avea o valoare intriseca.
astept oferta dvs. cu interes.
multumesc

va salut desenele leau facut copii mei ca lam tinut pe acasa o vreme si a picat in mana lor ! daca al doriti las la aprecierea dvs ca sa ami faeti o oferta pt lemn!!

domnule alehandro,
am achizitionat de curand un alt lemn, tot din comunitatea noastra, la pretul de 25 euro, prin urmare daca considerati acest pret convenabil, va pot trimite privat toate datele de contact
am insa o conditie, va rog sa nu stergeti desenele, lasati lemnul asa cum este.
multumesc,
bogdan

cu respect domnu' corcoz u,

ce mai ziceati?

daca nu te as cunoaste, as zice ca i ai schimbat tu praselele sa semene cu vladone ....
dar arata bine, acum nu stiu daca fundalul fotografiei scoate esenta lemnului in evidenta sau vice versa ....
dar sunt interesat ...

cadouri sorine, cadouri, doar sunt sarbatorile

le impachetez frumos si le ofer drept artizanat romanesc :)

uau...astea-s lemne vladone???????pai aveam prin garaj 2 de astea aruncate...le-am primit de la o ruda si i le-am luat sa nu se simta prost:)...nu aratau prea bine...se vedea ca erau vechi...si aveau pe ele niste iarba rosie, perisori scurti si subtiri...de fapt mai erau cativa...o paleta stiu ca i-am dat-o lui fiica-mea sa se joace si a aruncat-o in wc:)...cealalta cine stie unde o fi...bine c-am pastrat bine,in cutie vreo 5 palete goldcup:))))))))))))))))

Alea cu perisori nu sunt vladone, alea sunt de la librarie:) Amintiri...

Cred ca depinde foarte mult de starea lui. Pe cel de la Alehandro s-a oferit 25 de euro.

eu sunt de acord cu pretul daca al ma-i doriti dati-mi mp cu adresa de expediere pot sa al pun la posta vineri !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus