CUMPĂR Cumpar paleta (6 Cititori)

gabi bostan

newbie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
29
Locație
moinesti
Salut, caut sa-i cumpar tatalui o paleta. Joaca la open si are un stil destul de agresiv/tras mult. Nu stiu ce sa-i iau de accea apelez la voi. Astept oferte!

Salut, caut sa-i cumpar tatalui o paleta. Joaca la open si are un stil destul de agresiv/tras mult. Nu stiu ce sa-i iau de accea apelez la voi. Astept oferte!

Salut!
Iți pot oferi o paleta de la Butterfly, formata din:
- Lemn Timo Boll ZLC mâner concav (FL), însoțit de cutia originala - probat câteva antrenamente, ca nou;
- Fata roșie Tenergy 05 max, in stare foarte buna (uzura 10%)
- Fata neagra Tenergy 05 FX max in stare ca noua (uzura 5%)

Informații cu privire la caracteristicile si preturile produselor poți găsi pe site-ul distribuitorului din Romania : www.tt-shop.ro
Prețul componentelor, cumulat, conform site-ului, este de 1519 lei. Eu iți pot oferi paleta asamblata, cu transport inclus, la prețul de 1200 lei.
Daca ești interesat, îți pot oferi fotografii in aici, sau in privat, cum dorești.

fcxXmxf.md.jpg fcxXDDG.md.jpg fcxXtNs.md.jpg fcxXZRn.md.jpg fcxXpV4.md.jpg fcxXyil.md.jpg fcxhJlS.md.jpg fcxhdU7.md.jpg fcxh3J9.md.jpg fcxhKOu.md.jpg fcxhfDb.md.jpg fcxhBxj.md.jpg fcxhCWx.md.jpg fcxhniQ.md.jpg fcxhuJ1.md.jpg fcxhA5F.md.jpg fcxhxfV.md.jpg fcxhROg.md.jpg fcxhaWv.md.jpg fcxhcsR.md.jpg fcxhEgI.md.jpg fcxh10N.md.jpg fcxhV5X.md.jpg fcxhXbs.md.jpg fcxhwXf.md.jpg fcxheql.md.jpg fcxhk12.md.jpg fcxhvgS.md.jpg fcxhSd7.md.jpg fcxhgee.md.jpg

Am câteva palete care s ar putea să i se potrivească și câteva lemne și fețe noi
0763655549

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus