Salut vreau sa imi cumpar o paleta folosita deoarce pentru o paleta noua si cat de cat buna nu prea am posibilitatea
prefer o paleta cu un control bun
multumesc 
prefer o paleta cu un control bun

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Preturi ?Eu am doua palete pe care le pot vinde:
1.Lemn primorac off-(cu un control foarte bun)fete:bryce speed fx rosu si tenergy05 negru jucate o jumatate de an dar inca in stare relativ buna si un control bun in regim de viteza
2.o paleta Joola rossi smash cu fete smash(paleta buna pt incepatori)
da cred ca ai dreptatemary e incepator, are 13 ani si joaca tenis probabil la scoala cu clasele 1-4 dintr-un sat din baragan...voi vreti sa-i vindeti lemne cu carbon si fete tenergy si bryce???...n-are cine sa va dea un pret bun pe ele?...
mary, mai asteapta putin...sigur se va gasi cineva sa te ajute cu o paleta pt.incepatori...eu nu-ti pot oferi prea multe ca-s cu ierburile...am un donic cayman nou si lacuit la 100 lei si o fata neagra friendship focus 3 snipe patrata,netaiata la 40 lei...fata rosie e iarba...galaxy neptune 30 lei, dar nu vreau sa te stric de mic...sigur cineva o sa-ti ofere o paleta profi pt incepatori sub 100 lei...spor la pingpong