ÎNCHIS Cumpar palete Shield Brand

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

florescu109

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
48
Locație
București
Am invatat sa joc tenis de masă cu aceasta paleta Shield Brand. Vezi atașament 6049. Vrea sa cumpar doua astfel de palete, noi sau second hand(stare foarte buna). Sunt din București.
Ofer 100 de lei pe ambele palete.

sal....am eu un astfel de lemn.......doar ca este fara fete.....discutam detalii in pm....
este f vechi prin anii 84-85 l-am luat la set cu un fileu daca va mai aduceti aminte.....

Ma interesează seria veche, din anii 80. Am pus un atasament cu o poza. Zalter, vreau paletele întregi, cu burete, fete cu iarba, nu doar lemnul.

sal din pacate fetele erau degradate de timp si le-am curatat de pe lemn....:)

Cumpar palete Shield Brand

salut! Am eu o paleta ca cea pe care o cauti in stare impecabila.

ma intereseaza si pe mine un pret la paleta,daca nu s-a vandut ,multumesc

daca se poate un pret si chiar o sugestie ,nu ma prea pricep la alegerea unei palete dar am auzit de la prietenul meu despre acest model "vintage" si poate ma ajutati cu niste informatii .multumesc mult

Numarul de telefon la care raspunde proprietarul paletei este 0743877789. Multumesc!

scuze,nu prea sunt in tema,dar dace e de 30 ani nu se poate spune ca-i "vintage"?

Ba da, nu-i nici o problema... ?nsa mi s-a părut doar funny exprimarea... nu greșit, eronat, exagerat.... doar funny, scuzele mele dacă v-ați simțit jignita!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus