ÎNCHIS Cumpar prasele de Viscaria/Viscaria rupta/clona Viscaria

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Valabil

UN LEMN DEOSEBIT IN STARE FOARTE BUNA, CAUTA UN NOU PROPRIETAR !:p Donic Waldner Carbon senso V1, maner drept, 86 g
Pret redus: 120 lei. Suport eu transportul daca se pun banii in cont.

Am pus si cateva poze. Mai pot trimite si altele la cerere.

Ultima editare:
Nu mersi... Am mai raspuns o data la aceeasi propunere... ;) Am nevoie de ceva bani nu de alte materiale.

Valabil PRET REDUS !!

UN LEMN DEOSEBIT IN STARE FOARTE BUNA, CAUTA UN NOU PROPRIETAR !:p Donic Waldner Carbon senso V1, maner drept, 86 g
Pret redus: 110 LEI . Suport eu transportul daca se pun banii in cont.
Am pus si cateva poze. Mai pot trimite si altele la cerere.
- - - Actualizat - - -
Scuze celor care au scris MP in legatura cu lemnul. Am omis sa postez mai devreme: lemnul este rezervat de ieri pentru userul vrg (Raul). Inca o data scuze ca nu am postat mai repede. Stima tuturor.
- - - Actualizat - - -
Scuze celor care au scris MP in legatura cu lemnul. Am omis sa postez mai devreme: lemnul este rezervat de ieri pentru userul vrg (Raul). Inca o data scuze ca nu am postat mai repede. Stima tuturor.

Am o Viscaria super faina dar care are manerul taiat la capat pentru a favoriza jocul de rever. Totusi vreau sa imi refac manerul si de aceea caut sa cumpar:
- prasele de Viscaria eventual pot fi si de la o clona n-ar fi problema, sau
- un lemn Viscaria rupt dar cu manerul intreg, sau
- o clona de Viscaria la un pret mic.
Daca aveti asa ceva dati-mi de veste. Stima tuturor!

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus