Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
ÎNCHISCumpar prasele de Viscaria/Viscaria rupta/clona Viscaria
UN LEMN DEOSEBIT IN STARE FOARTE BUNA, CAUTA UN NOU PROPRIETAR ! Donic Waldner Carbon senso V1, maner drept, 86 g
Pret redus: 120 lei. Suport eu transportul daca se pun banii in cont.
Am pus si cateva poze. Mai pot trimite si altele la cerere.
Valabil PRET REDUS !!
UN LEMN DEOSEBIT IN STARE FOARTE BUNA, CAUTA UN NOU PROPRIETAR ! Donic Waldner Carbon senso V1, maner drept, 86 g
Pret redus: 110 LEI . Suport eu transportul daca se pun banii in cont.
Am pus si cateva poze. Mai pot trimite si altele la cerere. - - - Actualizat - - -
Scuze celor care au scris MP in legatura cu lemnul. Am omis sa postez mai devreme: lemnul este rezervat de ieri pentru userul vrg (Raul). Inca o data scuze ca nu am postat mai repede. Stima tuturor. - - - Actualizat - - -
Scuze celor care au scris MP in legatura cu lemnul. Am omis sa postez mai devreme: lemnul este rezervat de ieri pentru userul vrg (Raul). Inca o data scuze ca nu am postat mai repede. Stima tuturor.
Scuze celor care au scris MP in legatura cu lemnul. Am omis sa postez mai devreme: lemnul este rezervat de ieri pentru userul vrg (Raul). Inca o data scuze ca nu am postat mai repede. Stima tuturor.
Am o Viscaria super faina dar care are manerul taiat la capat pentru a favoriza jocul de rever. Totusi vreau sa imi refac manerul si de aceea caut sa cumpar:
- prasele de Viscaria eventual pot fi si de la o clona n-ar fi problema, sau
- un lemn Viscaria rupt dar cu manerul intreg, sau
- o clona de Viscaria la un pret mic.
Daca aveti asa ceva dati-mi de veste. Stima tuturor!