ÎNCHIS CUMPAR /schimb /ofer

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

GigiC

senior
Scor reacție
61
Vârstă
65
Locație
Iași
Salutari!Cumpar CLONA BY tenergy ,05/Dau la schimb Tibhar Evolution MX-P /Red/Blake /Vreau un cauciuc ,chiar uzat ,sa vad si eu cum arata!Adresa mea -Ciobotaru Gheorghe -str. Musatini nr.23 ,bl.V2 ,sc .B ap 1 -Iași tel .o743192192. Alte variante !Consideratie -GigiC.

Am o clona de tenergy 25 luata cu tot cu paleta de la cineva si sincer nu sare deloc , deoarece a fost lipita cu o tampenie de lipici nu cred ca o pot dezlipi cu buretele intact sa vezi cum merge ...

- - - Actualizat - - -

Salut cand vezi mesajul astept mp , am dezlipit fata si daca vrei iti trimit poze pe email , daca o vrei sa schimbi , astept !
Mersi anticipat !

- - - Actualizat - - -

Adresa : Tabrean Bogdan
Str. Sergent Sava Nr.8
Oras Fălticeni , judet Suceava
Cod postal : 725200
0749626367

Am o clona de tenergy 25 luata cu tot cu paleta de la cineva si sincer nu sare deloc , deoarece a fost lipita cu o tampenie de lipici nu cred ca o pot dezlipi cu buretele intact sa vezi cum merge ...

- - - Actualizat - - -

Salut cand vezi mesajul astept mp , am dezlipit fata si daca vrei iti trimit poze pe email , daca o vrei sa schimbi , astept !
Mersi anticipat !

- - - Actualizat - - -

Adresa : Tabrean Bogdan
Str. Sergent Sava Nr.8
Oras Fălticeni , judet Suceava
Cod postal : 725200
0749626367

Bogdane,
Poate nu stii, dar dl Gigi Ciubotaru este un bine cunoscut antrenor de tenis din Iași.
Aceasta calitate, suprapusa varstei domniei sale - 56 ani, versus varsta ta - 21 ani, cred ca ar trebui sa te faca sa reflectezi mai mult asupra folosirii persoanei a doua singular in dialogul cu persoana sa.
Nu te supara, dar a tutui o persoana care are aproape de trei ori mai multi ani, cred ca nu e firesc.
Sanatate sa avem!

Salutari!Cumpar CLONA BY tenergy ,05/Dau la schimb Tibhar Evolution MX-P /Red/Blake /Vreau un cauciuc ,chiar uzat ,sa vad si eu cum arata!Adresa mea -Ciobotaru Gheorghe -str. Musatini nr.23 ,bl.V2 ,sc .B ap 1 -Iași tel .o743192192. Alte variante !Consideratie -GigiC.

Domnule Gigi Ciubotariu dumneata ai o problemă (chiar dacă prin faptul ai creat acest topic încerci să denaturezi o chestie care miroase urat ....duhneste chiar !!) noi cei care citim acest forum nu suntem așa naivi. ...ai putea sa rezolvi totul în două minute:oops:

Imi cer scuze dumnealui , poate aici pe forum i-am vorbit la persoana a doua dar la telefon nu cred ca stiti ce discutii am avut , eu i.am multumit domnului si imi cer scuze daca l.am jignit sau deranjat dar nu vad rostul comentariului dumneavostra deoarece noi vorbeam despre altceva !
Va multumesc si scuzati-mi deranjul !

Imi cer scuze dumnealui , poate aici pe forum i-am vorbit la persoana a doua dar la telefon nu cred ca stiti ce discutii am avut , eu i.am multumit domnului si imi cer scuze daca l.am jignit sau deranjat dar nu vad rostul comentariului dumneavostra deoarece noi vorbeam despre altceva !
Va multumesc si scuzati-mi deranjul !
In ciuda faptului ca Bogdan pur și simplu ?i "da apă la moară" domnului Ciubotariu..!(enigmă totală) ......el are perfecta dreptate în cea ce a scris. ....chiar dacă la tutuit, problema nu este acolo. .....!!!

Domnule Gigi Ciubotariu dumneata ai o problemă (chiar dacă prin faptul ai creat acest topic încerci să denaturezi o chestie care miroase urat ....duhneste chiar !!) noi cei care citim acest forum nu suntem așa naivi. ...ai putea sa rezolvi totul în două minute:oops:

D-le Tibi, acestea sunt "gigisme".
Lasati omul sa-si faca numarul... ne mai amuzam si noi. :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus