Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Oricate concesii ai face, in nici un caz Janus nu poate fi un substitut pentru Tenergy! Janus e o fata de aparare, care in variantele cu burete mai gros poate fi folosita pentru a ataca ocazional.Eu caut fata rosie. Oricum, care era pretul?
- - - Actualizat - - -
Ce parere aveti?
Caut o fața care sa inlocuiasca un Tenergy 05. Am renuntat la ea pentru ca, desi sunt foarte multumita de spin, arunca prea tare si as avea nevoie de mai mult control. Asadar, poate imi recomandati o fata care sa aiba acelasi spin ca T05, dar un speed putintel mai mic (cam de 80%) si un control mai mare.
Ce parere aveti? Poate chiar si un Tenergy 25?
Am cautat sa cumpar Xiom Yanus sau Dr.Neubauer Special Defence dar nu am gasit.
Asadar, astept cateva puncte de vedere, cu mentiunea ca as prefera, pe langa caracteristicile de mai sus si o rezistenta buna (in timp) a feței.
De curiozitate, unde ati gasit dvs cu 129 lei, pentru ca eu am gasit cu 140, numai la dl Gelu Popescu...Multumesc dl. Laky, de asemenea, gabikr,si, pentru dl Claudiu84, nu vreau sa arunc banii aiurea, e 129 unul nou, dar apreciez intentia Dvs.
Cu mult respect, astept, in continuare, opinii.
Nici o problema... Spor la gasit fata dorita!M-am inselat cu 129 lei. Pe viva au xiom la 129, dar nu si Yanus. Scuze!