ÎNCHIS Cumpăr yasaka sweden classic

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Am eu lemn yasaka sweden extra nou cu fețe noi bryce fx - 280 lei

Merci. Am și eu Timo boll
alc cu fel și fel de fete. Am spus ca vreau yasaka sweden classic și atât/ nimic mai mult. Sunt total dezinteresat de orice alta oferta

Da si tu un search pe goagal si vezi ce gasesti. Cauta dupa "yasaka sweden classic pret". Pana si pe emag il gasesti, ca sa nu mai vorbim de alte magazine de specialitate pe care nu le mentionez ca nu fac reclama.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Am postat aici deoarece nu am gasit pe marele goagal. Emag despre care tu spui… scrie clar… stoc epuizat… trebuie nitica atentie…

Cred ca tie iti lipseste atentia cu desavarsire. Primul link din goagal e de la viva sport. Si acolo nu scrie ca ar fi stocul epuizat. Dar ce sa ii faci, vrea omul sa te ajute si tu te plangi ca nu "inmuiati is posmagii". Imi cer scuze ca te-am deranjat, spor la cautat pe forum.

Cred ca tie iti lipseste atentia cu desavarsire. Primul link din goagal e de la viva sport. Si acolo nu scrie ca ar fi stocul epuizat. Dar ce sa ii faci, vrea omul sa te ajute si tu te plangi ca nu "inmuiati is posmagii". Imi cer scuze ca te-am deranjat, spor la cautat pe forum.

Asa cum am raspuns: am comandat la ei, dupa vreo 3 zile m-au sunat si mi-au spus ca nu au si mi-au propus ys extra. Pentru asta nu trebuie atentie, ci contact cu ei, ceea ce am si facut. Tu, grabindu-te, nu te-a dus mintea ca am facut asta. Asadar, descurcaret cum te prezinti, dar fara sa stii prea multe, ia comanda tu de la viva cu 150 lei si promit sa cumpar de la tine cu 150 plus taxele de transport. Cam asa e cand vrei sa te dai destept si dai in gol… asa ca…. Astept vesti cu ysc de 150 + taxe postale de la tine, altfel, tot ce ai spus, nu e decat…gargara..

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus