Cunoaste cineva BTY Kiso Hinoki V Off- ?

am si eu multe lemne tot cumpar si incerc asa ca va stau la dispozitie cu pareri.....la fel si cu fete :)

Daca ai jucat vreodata cu BTY Jonyer Hinoki poti sa faci o comparatie? Acela este un OFF mai elastic. Teoretic si Kiso este foarte elastic dar conteaza f mult ce este dedesubt si grosimea straturilor.

tycutz a spus:
OMG
thats sick!!!!
Yes Sir! The name of this sickness is EJ. It's not a rarely malady but, until now has no cure. Maybe, on the future, the scientist will discover a heal. :D

am un kiso hinoki VII si sunt f multumit de el. 7 straturi, 7mm grosime, control incredibil si totusi are viteza. mai rapid decat jonyer hinoki, cam acelasi control.

il pot compara foarte bine cu tsp fitter 8.5 OFF+...seamana perfect, tsp-ul are putin mai mult control...f putin

Intreb pt ca eu am avut Hinoki Shake Swift care nu era elastic ci mai degraba rigid si cu mult control

pai ce sa zic...nu am dat cu lemnul ala...dar cumpara un kiso ca nu o sa regreti...oricum am vazut ca ai o colectie impresionanta...un lemn in plus nu strica niciodata...

salut,
da chiar am vrut sa postez ieri dar am zis ca mai joc o zi :)

lemnul e usor ...manerul e prea mic pt mine spre exemplu e pt o mana mai mica.

am pus pe fh solcion si pe bh tibhar x-press si aici am gresit ca-s 2 fete grele mult prea grele pt lemnul asta......

paleta e super sare bine plus ca ai si control si spin.......dar nu e echilibrata.cine a mai jucat cu ea a laudat-o ca lemnul e ok ,dar cu alt tip de fete......

acum joc cu X3 balsa carbo de la butterfly si sunt multumit.kiso e ceva mai ofensiva si lemnul sare putin mai tare.

daca mai ai intrebari sunt pe aici :)

Ei da. Se poate sa fie prea usor manerul si atunci se dezechilbreaza spre fata. Ce parere ai despre Dwell time-ul sau? Apare ca un lemn rigid care repinge sec sau unul elastic care tine mingia mai mult?

nu destul de rigid si respinge tare....

da manerul e usor si fetele grele...ai dreptate :)

Inseamna ca se apropie de Jonyer Hinoki dar este probabil putin mai rapid

Back
Sus