AmaTur: Turneu A " Cupa 9 Mai - Ziua Orasului" Valenii de Munte, 11 - 12.05.2024

Se înscrie:

Tudor Valeriu - Ploiesti.jpg
- Tudor Valeriu, Ploiesti - mp 16.85, A​

Avand in vedere atitudinea complet nepotrivita pe care ati avut-o de-a lungul timpului la mai multe turnee, nu va putem lua in considerare inscrierea la acest turneu.
Am jignit vreun jucător la masa, am distrus mantinele, m-am bătut cu cineva? Nu cred. Consider ca faceti un abuz. Dacă considerati faptul ca sunt nemulțumit la unele turnee de condițiile de joc (mese de 20 ani, oglinda, mingi uzate, turneu A+ cu 7 tipuri de mese - vezi Târgoviște ) și am curajul sa spun acest lucru, atunci da, am avut o atitudine nepotrivită și îmi asum.

În plus, niciodată la turneul de la Vălenii de Munte nu am comentat nimic, niciodată . Probabil ca decizia de a nu participa a aparținut altcuiva, care nu ma poate înghiți.

Bună seara !
Dacă s-or mai suplimenta ceva locuri sau s-o mai retrage populația.. înscrieți-mă și pe mine:
Manea Alexandru, Comarnic, categ. OPEN.
Mulțumesc !

Mulțumesc pentru susținere băieți. Sincer, ma gândesc să mă las de Amatur. Are cine sa joace și mai ales fără să comenteze cu privire la condițiile de joc. Pai nu stau eu mai bine acasă? De ce sa conduc sute de km și să cheltui o groaza de bani cu mâncare, cazare, benzina? Ca sa dau de o sala înghețată și de mese uzate? Avem pretenții să respectăm regulile dar noi, ca organizatori avem dreptul să tipam la jucători ca suntem în CD și suntem dumnezei (cu d mic). Avem dreptul să dăm interdicții celor care nu sunt de acord cu turma; lasă că puteti juca și pe mese uzate. Va dam și mingi uzate, sa fie la set. Și va mărim și taxa la 60 lei.
Oare de ce Botoșani a reușit să organizeze Butterfly absolut impecabil, în condiții de joc impecabile, Cluj lafel, Arad, Topoloveni, Cheile Gradistei? Ei de ce pot? Puneți-vă un mare semn de de întrebare!
Noapte bună și Sărbători Fericite! Tuturor!

Mulțumesc pentru susținere băieți. Sincer, ma gândesc să mă las de Amatur. Are cine sa joace și mai ales fără să comenteze cu privire la condițiile de joc. Pai nu stau eu mai bine acasă? De ce sa conduc sute de km și să cheltui o groaza de bani cu mâncare, cazare, benzina? Ca sa dau de o sala înghețată și de mese uzate? Avem pretenții să respectăm regulile dar noi, ca organizatori avem dreptul să tipam la jucători ca suntem în CD și suntem dumnezei (cu d mic). Avem dreptul să dăm interdicții celor care nu sunt de acord cu turma; lasă că puteti juca și pe mese uzate. Va dam și mingi uzate, sa fie la set. Și va mărim și taxa la 60 lei.
Oare de ce Botoșani a reușit să organizeze Butterfly absolut impecabil, în condiții de joc impecabile, Cluj lafel, Arad, Topoloveni, Cheile Gradistei? Ei de ce pot? Puneți-vă un mare semn de de întrebare!
Noapte bună și Sărbători Fericite! Tuturor!

Intrebari retorice: Dacă îți plac turneele enumerate atunci de ce sa renunti la amatur? De ce sa mergi la turneele care nu-ti plac?

Intrebari retorice: Dacă îți plac turneele enumerate atunci de ce sa renunti la amatur? De ce sa mergi la turneele care nu-ti plac?

Pai nu mai merg la turneele care nu-mi plac. Nu e un secret : Fieni (Doamne, ce sala), Urlati (Doamne, ce mese), Târgoviște (Doamne, ce frig). Mai nou se adaugă și Valeni (asta chiar îmi plăcea)

Back
Sus