AmaTur: Turneu A "Cupa A&A", Sibiu - 03.02.2018

Doar pentru acuratețea rezultatelor înregistrate în grupa inferioară nr 3 de la Open :Postelnicu Mihai - Istrate Cristian 2-3.
Felicitări tuturor: organizatori, participanți, laureați.
S-auzim numai de bine!

Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk

Multumim tuturor participantilor
și celor care au ajutat la desfașurarea acestui turneu
Felicitari c?stigatorilor

Vă asteptam la urmatorul turneu

Datorita unor probleme la inregistrare doar atat am mai reusit sa recuperez din filmari

Finala Open

Scorul a fost 3-1 pentru doamna Rodica

Felicitări Dan Comsa! Un Om, un prieten, un jucător, un profesor, toate la superlativ!👏

Felicitari Istvan Kis!
Ai fost inspirat cand ai ales sa ramai pe "soft".. Succes in continuare!

Multumim organizatorilor!
Felicitari tuturor pentru atmosfera!
Felicitari Comsa Dan!

Felicitari tuturor participantilor,in special celor care au depus eforturi suplimentare pentru a fi prezenti la Sibiu, de la distante considerabile,cu costuri pe masura..Felicitari castigatorilor,am avut ocazia sa vizionez multe meciuri interesante pana la ora 19.00,desi eram ,,liber de contract,, inca de la ora 13.00..Multumim Adonis, Gabi ,Radu si tuturor organizatorilor..Multumesc dlui Kis pentru sportivitate si mai ales pentru munca depusa si in afara concursului, avem amintiri frumoase pentru nepoti datorita dvs.si ajutoarelor din familie,multumim tuturor !Sa ne revedem cu bine !

Ultima editare:
Un turneu super reusit datorita Organizatorilor si participantilor,toti cu zimbetul pe buze.Multumesc Durdun pentru sfaturile bune si incurajarea de a schimba fetele, datorita carora am avut succes in turneu.

Multumim organizatorilor!
Felicitari tuturor pentru atmosfera!
Felicitari Comsa Dan!

Domnu' Banea..Domnu' Banu iti multumeste pt filmare..pur si simplu m-am simtit prezent la sala datorita filmarii si pozelor prietenului Pisti :-B

Ultima editare:
Back
Sus