AmaTur: Turneu A “Cupa ACS Perpetuum Activ “ ed. a V-a , Ocna Sibiului 22-23.03.2025 (sâmbătă 22.03 E, O – duminică 23.03 A,H)

Va rog treceti jucatorii unul sub altul deoarece utati sa puneti virgula si nu exista numele pe care il inscrieti,
de asemenea atentie si la localitati pentru ca daca nu ati scris numele corect macar le gasim dupa localitati

deoarece timpul meu este la fel de important ca si al vostru pentru voi
inscrierile le fac cu Copy- Paste
Daca nu ati scris numele corect apar tot felul de surprize (Petre a observat una dintre ele, dar sunt mai multe )

Ultima editare:
Faptul ca exista “întâmplarea” AMATUR este în exclusivitate meritul celor care se zbat pt organizarea turneelor, participanții avem și noi rolul nostru , dar fără ‘regie”….așa că să dăm dreptul organizatorilor să-și înscrie din start câți participanți vor ei ‼️

Buna seara! Eu,Paulette Briana - Blaj m-am inscris pe postul 29,la OPEN, nu avansati. Va rog sa corectati. Multumesc.

Faptul ca exista “întâmplarea” AMATUR este în exclusivitate meritul celor care se zbat pt organizarea turneelor, participanții avem și noi rolul nostru , dar fără ‘regie”….așa că să dăm dreptul organizatorilor să-și înscrie din start câți participanți vor ei ‼️

Organizatori sunt la toate turneele. Wild cardurile au rostul lor. Dacă este să găsim argumente pro și contra, găsim fiecare. Eu am considerat că este un potențial de îmbunătățire. Dacă am supãrat, încă odată, îmi cer scuze.

Vigh Marton si Badescu Tudor din cluj napoca pt Avansati

Se înscriu Cuntan Ioan la avansați și Minzat Mircea la open ambii din Săliște .

ai spus ca te inscri DACA iti revine picioru.

eu de unde sa stiu ca t-a revenit sau nu piciorul

ori te inscri ori nu te inscri

Migea Cornel -- Sibiu -- 04.10.2024 -- Elite -- Retras -- 05.10.2024 A
Migea Cornel -- Sibiu -- 26.12.2024 -- Elite -- Retras -- 28.12.2028 B

Te inscri si te retagi avem exemplu

Eu m-am înscris, dar.....

Back
Sus