AmaTur: Turneu B "Cupa ACS Vasile Lepădatu", Bacău - 23.11.2019

Mihai Buruiana , Marasesti, Open

Organizatorii ?ți vor recomanda cel puțin 3 cărări pentru calea de ?ntoarcere

Pentru amicul meu, cimpanzeul

din care carari, una ti-o voi asigura eu.... cu vin de-al meu.... si, daca vrei, poti merge cu mine la Piatra ... de-acolo vedem noi: ori ne continuam "cararea" (care mi se pare cea mai dreapta), ori mergem la somn... :P

in orice caz, pana la data concursului sper sa reusesc sa pun in opera si ceva pastrama... c-o fi de porc, c-o fi de berbecut, ramane de vazut

pfai! ce rau pica turneul asta... tre` sa fiu cumpatat in sambata respectiva pentru ca duminica tre` sa fiu "apt" pentru turul 2 de alegeri... dar nu-i panica... oricum sunt la "butoane", asa ca pot sa dorm olecuta in timpul zilei

Buna ziua,
Cu parere de rau, sunt nevoit sa ma retrag - delegatie vineri+sambata la București.
Succes colegilor de la Comănești...si nu numai !

din care carari, una ti-o voi asigura eu.... cu vin de-al meu.... si, daca vrei, poti merge cu mine la Piatra ... de-acolo vedem noi: ori ne continuam "cararea" (care mi se pare cea mai dreapta), ori mergem la somn... :P

in orice caz, pana la data concursului sper sa reusesc sa pun in opera si ceva pastrama... c-o fi de porc, c-o fi de berbecut, ramane de vazut

Bravo Florin prietenul la nevoie (greu) se cunoaște :)

Lita Iulian Bogdan, Stan Alexandru, Compot Eugen si Iacob Liviu Iulian din Bacău la incepatori

DinBacău NAZARET Lucian și Alexandru la începători (jucatori noi)

Piu, piu, piu, să nu uiți șoferul, salteaua și pampersul. La mai multe sticle cu 🍼🍼🍼

Se retrage Cervicescu Laurențiu / Botoșani / Avansați
Succes tuturor participanților!

Scuze, în clasament sunt trecut doar Barbă Gabriel, fără Mihael. Dacă puteți rectifica la avansați/începători

Back
Sus