AmaTur: Turneu B "Cupa Activ" - Galați, 18.11.2017

e clar....am facut un talmes balmes de pe tableta...

Salutare tuturor, poate ma strecor si eu printre voi in ultimul moment, cum o fi norocul.

Marcel, poate faci grupele din seara asta ca să am timp să meditez toată noaptea la adversarii mei :))

Lus, dupa ce-ai antrenat intens, vad ca acum vrei sa lucrezi si la mental. Treaba cu "atarnatu" e serioasa rau.

Nea Cornel ,măcar la capitolul declarativ să punctez, cu practica e mai greu :))

in jurul orei 20.00 voi afisa grupele ....mai mult ca sigur vor fi si grupe de 7 pt a multumi pe toata lumea..adica vor juca si cei de pe lista de asteptare...

se retrag .. - Ionita Valentin si Uzuneanu Costica - probleme medicale

grupe inferioare

grupe inferioare

cam asa vor arata maine grupele cu o prezenta de 100%...
Grupe inferioare Open/Amatori
1Radu CosticaAnghele CristinelGutu VictorZbant MihaiCoclea IonelSuru SanduNeagu Gabriel
2Chiscop BogdanGaitan TiberiuSamoila IonMitu ManuelBejan AlexandruSoldan AndreiCapus Geani
3Zainescu CorneliuPeiu CosminSilivestru NicuAmarinei SorinPanait AdrianPicioroga LucianBulugu Jothan
4Zarinschi CatalinGherasim IulianOsman MetinDamian NicolaeFlorea GigiHulpan CristianBuhlea George
5Botezatu OnelusIstrate CristianCiurusnuc CostelBudescu MarianMoise ViorelNegoita Valentin
6Neculai AlexandruArion CostelMocanu IonutStolearenco IgorStinga OvidiuDutu Constantin

cam asa vor arata maine grupele cu o prezenta de 100%...
Grupe inferioare Open/Amatori
1Radu CosticaAnghele CristinelGutu VictorZbant MihaiCoclea IonelSuru SanduNeagu Gabriel
2Chiscop BogdanGaitan TiberiuSamoila IonMitu ManuelBejan AlexandruSoldan AndreiCapus Geani
3Zainescu CorneliuPeiu CosminSilivestru NicuAmarinei SorinPanait AdrianPicioroga LucianBulugu Jothan
4Zarinschi CatalinGherasim IulianOsman MetinDamian NicolaeFlorea GigiHulpan CristianBuhlea George
5Botezatu OnelusIstrate CristianCiurusnuc CostelBudescu MarianMoise ViorelNegoita Valentin
6Neculai AlexandruArion CostelMocanu IonutStolearenco IgorStinga OvidiuDutu Constantin

Mai bine faci grupele m?ine dimineața. Sunt necesare niște permutări. Doar nu vin pana la Galați sa joc cu Damian și Osman din prima grupa :)

Mai bine faci grupele m?ine dimineața. Sunt necesare niște permutări. Doar nu vin pana la Galați sa joc cu Damian și Osman din prima grupa

...Bineinteles ca nuuuu... !!!??? :think: :problem: :shock: :lol: :lol: :lol: in urma permutarilor ai sa fii in grupa si cu Silvestru Nicu, Neculai Alexandru si Peiu Cosmin... 👍 👍 👏 👏

...Bineinteles ca nuuuu... !!!??? :think: :problem: :shock: in urma permutarilor ai sa fii in grupa si cu Silvestru Nicu, Neculai Alexandru si Peiu Cosmin... 👏 👏

Tibi ești de belea !!!
Cred ca o sa rămân singurul Tulcean din competiție !!!

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Mitică ,cedez locul lui Iulian,vreau eu sa joc cu Metin!!:)

Mai contează?:) prietenia câștigă!

Ideea este ca în ultimele doua săptăm?ni am jucat aproape în fiecare zi în formula Eu, Damian și Metin.
M-am saturat sa ma tot bata 😀:o :)

Back
Sus