AmaTur: Turneu B "Cupa ADMIR - 26 de ani", Botoșani - 13.10.2019

Un turneu foarte familiar dacă pot sa spun asa.Felicitari pentru câștigători.Gazda( Doru Popescu), foarte primitoare,lucru care l-am apreciat noi băieți din Suceava,?n nenumărate rînduri.Organizare de nota 10,"protocol" de nota 10.Bravo Doru,noi revenim cu drag.

Ce as putea adauga fata de ce a zis deja Gabi? Mai nimic, super zi alături de oameni faini si un turneu foarte echilibrat(bine, în afară de Valcu care ne-a aliniat pe toti). în rest meciuri frumoase si disputate ... multumim domnului Popescu , big like!!!

Trimis de pe al meu SM-G965F folosind Tapatalk

O duminica frumoasa, in care am jucat tt, am discutut si ne-am simtit bine!!!!

Felicitări caștigătorilor și tuturor participanților !!! Vă mulțumesc pentru prezență , fair-play și nu in ultimul rand pentru aprecieri . Pană data viitoare numai de bine dragi prieteni !!!

Nu am voie să uit și trebuie să Mulțumesc celor care au fost alături de mine astăzi in organizarea concursului și anume : Partenerului in organizarea tuturor competițiilor de TDM la nivel local și Național și anume : Tribunalul De Arbitraj Sportiv Instituționalizat din Romania , lui Alexandru Liviu Director Sportiv ACS ARDEX - BOTOȘANI ( dar și Master Chef) , lui Gabriel Darabă organizator tehnic și nu in ultimul rand colegului nostru Marius Chiriac . Tuturor vă mulțumesc iar dacă am greșit cu ceva cuiva vă rog să vă gandiți că inainte de toate sunt și eu un om. Respectul meu tuturor !!!

Doru ai gresit ceva , prea multi mici si gratar , bere si etc, Felicitari!!!

Ai mare dreptate , se pare că la fiecare concurs fac aceiași ,,, greșeală ,,, ce să fac, dacă nu aș fi om și aș fi perfect oare cum naiba ar fi ? Oricum nu-mi doresc să aflu, prefer să răman așa cum sunt . Toate cele bune și respectul meu tuturor.

Un concurs desfășurat într-o atmosferă destindă,prietenoasă,un organizator in persoana domului DORU,deosebit de amabil,atent cu fiecare dintre noi sa nu ne lipsească ceva și să ne simțim bine la acest concurs reușit organizatoric.Totul la superlativ a fost domnule DORU și mulțumesc foarte mult pentru ospitalitatea de care ati dat dovada. Și nu in ultimul rand ii multumesc "chefului"bucatar ONOFREI CIPRIAN pentru reusita bucatelor servite.Pentru mine ,care am venit pentru prima dată la dvs.a fost o surpriză plăcută in tot ceea ce ati facut pentru noi toti participantii la acest concurs ca sa ne simțim bine.Sper sa mai am ocazia sa particip si in viitor la astfel de concursuri.Inca o data va felicit pentru reusita organizării concursului.Sunteti un OM deosebit.

Back
Sus