AmaTur: Turneu A "Cupa Aegysus", Luncavita (TL) 21/22.08.2021

Am cautat acele hartii, dar din pacate cred ca s_au pierdut. In acest moment nu mai am ce sa mai fac, pentru ca, daca as modifica acel rezultat ar trebui refacut intreg tabloul eliminatoriu ceea ce nu ar mai fi posibil acum. Data viitoare va trebui mai multa atentie si din partea noastra, si din partea voastra (a jucatorilor in general). Acest fapt trebuia semnalat in acel moment, poate a notat cineva gresit sau poate am gresit noi, insa e prea tarziu acum sa mai facem ceva....Daca ai avut numai victorii in grupa , era bine daca iti dadeai seama in acel moment ca esti pe primul loc si ca trebuie sa ai Bye.

Nu toate locurile 1 au avut bye si cand a fost chemata sa joace venea de la masa de pranz, nu a mai stat nimeni sa se gandeasca la eventuale greseli. Clar ca nu se poate schimba nimic, dar totusi am vrut sa atrag atentia ca s-a comis o eroare si speram sa aveti listele respective si doar sa confirmati ca este asa. In rest, turneul a fost bine organizat, ne-a facut placere sa va vizitam si cu siguranta vom reveni cu proxima ocazie. Toate cele bune!

Nu toate locurile 1 au avut bye si cand a fost chemata sa joace venea de la masa de pranz, nu a mai stat nimeni sa se gandeasca la eventuale greseli. Clar ca nu se poate schimba nimic, dar totusi am vrut sa atrag atentia ca s-a comis o eroare si speram sa aveti listele respective si doar sa confirmati ca este asa. In rest, turneul a fost bine organizat, ne-a facut placere sa va vizitam si cu siguranta vom reveni cu proxima ocazie. Toate cele bune!

Acel rezultat a fost notat de pe foia de arbitraj.. nu am stiut de gresala deoarece a venit din partea celor care au scris pe foaie.. Terebuia semnalat faptul atunci pe loc.. Va multumesc

Acel rezultat a fost notat de pe foia de arbitraj.. nu am stiut de gresala deoarece a venit din partea celor care au scris pe foaie.. Terebuia semnalat faptul atunci pe loc.. Va multumesc
Eu cred ca acel rezultat NU a fost notat pe foaia de arbitraj si asteptam sa ma contraziceți cu respectiva foaie. Si eu va mulțumesc!

Trimis de pe al meu LYA-L29 folosind Tapatalk

Am jucat la turneul final de la Alba Iulia din 2018,unde m-ai învins în eliminatorii cu 3-1.
Poate ?ți mai aduci aminte cum te-ai purtat, încât ai reușit să mă enervezi. Ei, vezi că în viață se mai ?ntoarce roata ?! Cel mai bine este să aplici zicala : Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.
Să ne vedem sănătoși !

Se intoarce sigur, dragul meu Alex ! Vezi victoria mea ! Stii ce zic ! Respect ! :!:.

Back
Sus