Cruceru Sergiu
senior
Se retrage Teica Radu Tg-Jiu
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am trecut prima data Oltul in amaturul oltenesc,unde m am distrat pe cinste.
Prima surpriza am avut o cu domnul Marin Puiu,incepator, care mi a administrat un sec 3-0 in grupa inferioara.Eu- m am chinuit foarte mult timp sa fac antebratele astea, voi mi ati dat de m ati julit.
Au urmat jocuri foarte tari , si in turneu si in afara turneului.Cu openisti consacrati, jucatori din divizia A, ba chiar a fost cineva din Superliga Italiei,n am mai apucat sa joc cu el incalzire , eram destul de julit la brate.Chiar si Raducan Bogdan m a ranit la incalzire,este ierbar de bambilici,nu se misca deloc si doar iti face blocuri langa masa,scurt la fileu,un antijoc perfect;ma mai antrenez eu cu softul e posibil sa revin ,promit ca l rup in turnee urmatoarele 3-4 luni.
M au pansat oamenii la antebratele ranite,pe urma m au pus la umbra sub bolta de vita de vie si a inceput distractia.Au aparut la masa ciorbe de perisoare,tocanite cu mamaliga,fripturi, visinata,vin oltenesc de prima mana,si basca si niste lautari autentici, unul cu acordeon si unul cu toba,nebunie totala.A fost nemaipomenit,si pregatirea si oamenii, tot.
Bogdan Raducan a facut o figura buna la tenisul de picior de pe ulita,se pare ca acolo e promitator,cel putin joaaca cu adidasi cu soft, nu si a cumparat adidasi cu iarba.
Mihaita, ..Adicucu, Adipupu.. sau cum il cheama.. e mic copil in comparatie cu tine..
Dupa ce am citit micul tau "jurnal de calatorie" m-am amuzat asa de tare ca am uitat sa-mi beau cafeaua.:smile:
.. Dupa ce ca renunti la cel mai mare turneu de open de la Top Tennis Arena, prietenii din "amaturul oltenesc" n-au avut compasiune.."ti-au dat de te-ai zulit" .. si in loc sa-ti para rau observ ai mai stat cu ei la ciorbe de perisoare,tocanite cu mamaliga,fripturi, visinata,vin oltenesc de prima mana,si basca si niste lautari autentici, unul cu acordeon si unul cu toba .. Ce chestie dom'le.. Curat murdar, coane....