AmaTur: Turneu B Cupa AmaTur a comunei Corund 2013, turneu B - 10 aug 2013

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Bartha Fruzsina, Odorheiu Secuiesc
Mihaly Eva, Odorheiu Secuiesc
Bartha Levente, Odorheiu Secuiesc

Ultima editare:
Din Gheorgheni:
Keresztes Zoltan
Gyorfi Szabolcs
Todor Lazlo
Lovasz Vilmos
Multumim mult pentru înscrierea celui mai numeros "contingent" de pâna acum, cel din Gheorgheni. :-) Am si actualizat lista, pe prima pagina.
Zoltan, as solicita ?nsa o precizare: Lovasz Vilmos este nou? Nu l-am gasit pe lista...
O seara frumoasa tuturor forumistilor! :-)
Pali

Am actualizat lista înscrierilor, conform clasamentului AmaTur publicat azi de domnul Florin Apian, clasament care reflecta punctajele și locurile din clasament aferente acestora dupa disputarea turneelor din ultimele saptam?ni. Ordinea de pe lista noastra s-a modificat astfel în mai multe locuri, și între altele, noua situație ne-a adus satisfacția de a avea printre participanții la acest prim-turneu organizat la Corund un jucator de Top5 AmaTur :-)
O dupa-masa frumoasa tuturor!
Pali

Abia astept sa joc cu tine Pali. Fa cumva ca sa cad cu tine in grupa.Iti promit ca sa ai un meci greu.-))

Abia astept sa joc cu tine Pali. Fa cumva ca sa cad cu tine in grupa.Iti promit ca sa ai un meci greu.-))
Jeno, permite-mi sa-ti raspund cu motoul domnului Apian, ideea fiindu-ne familiara atat tie, cat si mie: "Nu este important sa castigi! Este important sa-l faci pe celalalt sa piarda."... :-) Daca-ti amintesti, la ultimul derby din campionatul orasenesc de la Odorhei, setul 3 contra ta l-am abordat exact pe taramul acestui principiu... pana la 8-8 :-)
Nu te teme, se coace si revansa... :-)

Ultima editare:
Doresc sa va instiintez ca vor fi 12 mese (t.d.m. :o ), iar masa de pranz va fi pregatita la ceaun.
Daca va fi cineva vegetarian, de pe acum ne cerem scuze. ;)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus