toth laszlo
Coordonator Onorific

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Te asteptam langa masa de joc, dar va trebui sa gusti si palinca de Corund. Daca vom fi in aceeasi grupa, voi avea grija sa gusti de mai multe ori palinca, pana sa-ti fiu chiar si eu adversar.Daca timpul permite si eu voi fi prezent linga ceaun
![]()
![]()
![]()
sau poate linga masa de joc.
Uite ca mai are si un lemn de rezervaDaca timpul permite si eu voi fi prezent linga ceaun
![]()
![]()
![]()
sau poate linga masa de joc.
Am uitat sa precizez,...pe Ceausescu sa-l bagi la open, altfel nu jucam amestecatSunt foarte ocupat cu tabara, .....dar nu ratam sa ne vedem, asa ca va rugam sa ne luati in calcul si pe noi.
De la Brașov
Nica Ionut
Rosu Dan
Vladoiu Gelu
Amandoi am batut-o pe Krisztina, care a primit 19 puncte. Dar Tot a fost la butoane si nu a specificat victoriile din inferioare..
Am uitat sa precizez,...pe Ceausescu sa-l bagi la open, altfel nu jucam amestecat
Feri, ai vz la Deda, Ceausescu(Ionut) a avut trei victorii in inferioare, dar clasamentul a fost postat gresit, iat tu cu Ionut ati obtinut cate 8pct. Asa se face ca Ionut a trecut de locul 60 si este pe 62. Rusinica!![]()
Amandoi am batut-o pe Krisztina, care a primit 19 puncte. Dar Tot a fost la butoane si nu a specificat victoriile din inferioare.
Ne intalnim cu el la Corund...
... Da, si eu am avut o victorie in grupele superioare si nu mi s-a contabilizat.
Lista de pe pagina 1. este actualizata!Pelaghia Ioan - Targu Mureș - 1634
Losonczi Denes - Sangiorgiu de Padure - 1925
Irsai Istvan - Targu Mureș - 608
- - - Actualizat - - -
Din Reghin se mai inscriu:
Marian Florin - 176
Biro Istvan - 239
Chetan Laurean - 288
Marian Calin - 373
Medve Mihai - 394
Grupe superioare:No pai locurile 13-16 va rog sa scrieti daca ati avut victorii si o sa le punctez - altfel n-am cum sa ghicesc.
....
13 - 16 loc 4 gr.sup.
Denes Ferenc - Praid
Nica Ionut - Brașov
Kantor Imre Zoltan - Reghin
Parfenie Constantin - Resita
Verificam imediat!Listezi si eu inscrierile de la acest turneu dar sa nu luati in nume de rau la mine sint 3 noi jucatori si la tine sint 4
Aveti dreptate, am si modificat lista înscrierilor (mai era si o mica greseala de dactilografie, am corectat-o si pe aceea).Verificam imediat!
Cu multumiri:
Pali
O sa incercam sa venim si de la Sighișoara
ONET NICOLAE
TIPSER GABRIEL
LAPADAT EUGEN
SAMOILA FLORIN
- - - Actualizat - - -
Am actualizat lista înscrierilor, îl gasiti pe pagina 1.
Mai avem 13 locuri disponibile![]()