Câteva poze si despre localitate:
Vezi atașament 4853Vezi atașament 4854Vezi atașament 4855Vezi atașament 4856Vezi atașament 4857
Vezi atașament 4853Vezi atașament 4854Vezi atașament 4855Vezi atașament 4856Vezi atașament 4857
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumim pentru primul grup de înscrisi din judetul vecin Covasna!La amatori:
Bartha Istv?n-Zsolt - Aita Mare
Bartha Zsolt-Attila - Aita Mare
Bardocz Szilard - Capeni
Buna dimineata!Se inscrie Nicula Dumitru din Agnita.
V-am si trecut pe lista!Adrian PASCU-Cluj-amator cu perspective![]()
?n atentia domnului Apian: am observat o greseala în datele din clasament ale unuia dintre concurentii înscrisi la turneul nostru:Buna dimineata!
Datorita interesului manifestat fata de turneul de la Corund de amaturistii din zona - si nu numai - saptam?na trecuta, cu ajutorul domnului Dobos Albert am marit numarul meselor de concurs la 12, acest lucru permit?ndu-ne ca azi sa putem anunta ca ridicam limita numarului de jucatori care pot participa la turneu la 84 (12 grupe de 7).
Mai bine sa ramana cum a fost anuntat.Denumirea turneului: "Cupa AmaTur a comunei Corund 2013"
Categoria turneului: "B", se joaca la gramada
Localitatea: Corund
Multumesc mult pentru ajutor! Din lista domnului Toth am observat ca eu - neoperand in sablonul de excel al AmaTur, cu care nu ne-am imprietenit incaInscrieri Amatori - on 29.07.2013 at 15:53:38
1. Farkas Gabor - Targu Mureș - 5
...
76. Biro Laszlo - Corund - nou
Dupa clasamentul din 24 iulie, doar 6 openisti sunt inscrisi la Corund.Sunt cel putin zece jucatori de open inscrisi! Ramane totusi la gramada?
Feri, de unde sti ca se va retrage *****************?Dupa clasamentul din 24 iulie, doar 6 openisti sunt inscrisi la Corund.
"1. Farkas Gabor - Targu Mureș - 5
2. Bauer Lajos - Targu Mureș - 11
3. Sipos Nandor - Targu Mureș - 31
4. Zidar Victor - Reghin - 43
.................
9. Erdos Ferenc - Miercurea Ciuc - 95
...............
34. Toth Laszlo - Cluj Napoca - 390"
Sper sa nu supar pe nimeni, dar ramane cum am hotarat de la inceput.