Feri, de unde sti ca se va retrage *****************?

Ai dreptate, domnu' Vladoiu, sunt exact 7 "openiști" pâna în prezent (nu 6, dar nici 10), dar punctul de vedere al organizatorilor ram?ne același.
O zi faina!
Pali
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Feri, de unde sti ca se va retrage *****************?
Mulțumim, și ne bucuram!incerc sa ajung si eu olah oliver
Era si cazul Oliver;incerc sa ajung si eu olah oliver
Oliver a așteptat aniversarea zilei sale de naștere ca sa se înscrie...Era si cazul Oliver;
înscrieri:incerc sa ajung si eu olah oliver
Scuze, mi-a scapat.Feri, de unde sti ca se va retrage *****************?
Lista-i actualizata:Scuze, mi-a scapat.![]()
![]()
- - - Actualizat - - -
Se retrage Vida Attila din Cristuru Sec.
Se înscrie Todor Arpad din Cristuru Secuiesc.Lista-i actualizata:
înscrieri:
1. Farkas G?bor - Tg. Mureș – Loc 5
...
79. B?r? Lazlo - Corund - NOU
Ultima modificare facuta de tokosp; Astazi la 12:57.
înscrieri:Nicu Bendris Tg.Mureș.
2 mici precizari:Se înscrie Todor Arpad din Cristuru Secuiesc.
Denumirea turneului: "Cupa AmaTur a comunei Corund 2013"
...
Locatia: Sala Sporturilor „Lorincz M?rton” . Sala se afla langa casa de cultura, in spatele unui bloc cu 3 etaje. Venind dinspre Odorhei o veti vedea pe dreapta,dupa Primarie, liceu si bloc. Venind dinspre Sovata, blocul va fi pe stanga. Nu aveti cum sa-l ratati. Vezi poze mai jos.
...
![]()
Cu înscrierea domnilor din Agnita ram?ne vacanta doar ultima pozitie, nr. 84.Se inscrie EFTIMIE ADRIAN si PUIULET IOSIF din AGNITA
înscrieri:
Cu înscrierea domnilor din Agnita ram?ne vacanta doar ultima pozitie, nr. 84.
Domnul Zedler va fi astfel cel de-al 84-lea amaturist înscris pe lista.Din Blaj, AB, Iuliu Zedler, amatori. Prietenii stiu de ce ... Sper sa nu intervina ceva care sa ma impiedice sa vin.
Daca nu se retrage nimeni, cam asa va arata tabloul "Cupei AmaTur a Comunei Corund 2013" / turneu B, 10 august/.Domnul Zedler va fi astfel cel de-al 84-lea amaturist înscris pe lista.De-acum încolo începem lista de asteptare... :-(