Farkas Gabor - Bauer Lajos 2-1
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Marele castigator este Farkas Gabor care a castigat cu scorul 3-1 cu Bauer Lajos

, m?ine dimineata trebuie sa "despachetam" majoritatea meselor, tarcurilor, etc. la Clubul Fit.Feel din Odorhei, a carui sala cocheta de pingpong practic s-a mutat pentru mai bine de o zi la Corund, si promitem ca dupa aceea vor veni cât de repede multe poze pe forum... (personal tocmai de aceea am încercat sa postez sâmbata câteva poze în timp real din diversele faze ale turneului pt. ca am prevazut ca majoritatea fotodocumentelor le vom putea publica numai luni).
, m?ine dimineata trebuie sa "despachetam" majoritatea meselor, tarcurilor, etc. la Clubul Fit.Feel din Odorhei, a carui sala cocheta de pingpong practic s-a mutat pentru mai bine de o zi la Corund, si promitem ca dupa aceea vor veni cât de repede multe poze pe forum... (personal tocmai de aceea am încercat sa postez sâmbata câteva poze în timp real din diversele faze ale turneului pt. ca am prevazut ca majoritatea fotodocumentelor le vom putea publica numai luni).Alte fotografii, filmulete ?