AmaTur: Turneu B "Cupa AmaTur a comunei Corund", Corund - 10.08.2019

Pethő Mih?ly - Racosul de Sus
Bartha Istv?n Zsolt - Aita Mare
Bartha Zsolt Attila - Aita Mare
Bardocz Szilard - Capeni
Korodi Csaba - Aita Mare
Nagy K?roly - Capeni

Se inscrie din Gheorgheni:

Todor Csaba
Lorinczi Bela
Pap Gyula
Gyorfi Szabolcs

Lakatos Zsolt, Szakali Csaba,Fancsali K?lm?n, Sz?nt? Lajos, Lazlo Levente, Demeter Arpad din Miercurea Ciuc.

Daca numar bine, pe lista principala mai sunt 14 locuri libere.

Diseara voi actualiza inscrierile.

Se inscrie - Canea-Kocsis Andras - Targu Secuiesc
Canea-Kocsis Andras Jr
Canea-Kocsis Abigel

Am primit 2-3 intrebari legat de sistemul "la gramada".
La Corund intotdeauna a fost asa. In anii trecuti, organizatorii s-au gandit ca sa ceara ca turneul sa fie de categoria "A", dar intre timp au renuntat. De asemenea, am analizat si scenariul ca de la pranz sa intre la mese o categorie separata. Dar intotdeauna am ramas la reteta traditionala: incepem de dimineata, grupele de 6-7 dureaza in acest sistem comasat undeva la 5 ore si un pic, astfel 90% dintre jucatori is termina grupa pana ce masa e servita, iar la 15:00 se poate trece la urmatoarea faza.
Acest turneu asa isi are vraja sa. Corundul (sau acest tip de concurs) este turneul unde joci prima data contra lui Simon, unde Bartha Istvan l-a batut in inferioare pe Capusan, sau unde am furat set de la Farkas.
Comunitatea pinpongistica locala ii dedica turneului an de an mai multe saptamani, de la realizarea trofeelor de ceramica pana la acoperirea geamurilor, pregatirea ceaunului, etc.
Multumiri celor inscrisi pentru incredere.

Corund este si locul unde eu am trecut de superioare pe 4, la setaveraj, si am luat loc 1 la final, la categoria "amestecat":))
Imi amintesc finala cu Nicu Grosan, sau primul eliminatoriu cu Victor Zidar care in primul set mi-a afministrat 11-1, si totusi am invins cu 3-1. Jen?, care nu-l bătusem niciodată...

Back
Sus