Corcoz Costin
Coordonator Onorific
Pozele si mai multe meciuri inregistrate la acest turneu vor fi postate mai spre seara.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Repetenti sau nu, sa aveti convingerea ca noi ne-am straduit.Foarte frumos ati primit nota maxima la organizare,dar ati ramas repetenti la comunicare.
Multa bafta si la cat mai multe turnee.
Nimeni nu-i perfect ....dar poate deveni!SPORTIVITATEA a cam lipsit la acest concurs.
1. Aranjamente de meciuri FLORESCU E. cu ERDOS F.( au scris in foie 2 seturi pe care nu le finalizase cu punctaveraje favorabile ambilor). Situatia a fost remediata de RARES partial fiinca trebuia sa fie eliminati amandoi.
2. Baiu C. atitudine de superioritate fata de adversar ,de public care urmarea meciul si schimbarea nejustificata a paletei la finalul ultimului set.( spunea adversarului ca nu stie jocul ,mingea o oferea adversarului cu piciorul,spatiul de joc era stabilit de dsul).
Premiile nu au fost anuntate inaintea concursului, pentru a nu influenta participantii! E foamete mare in tara se pare ... ceva de speriat cum se transforma omul pentru 300 RON.
Pozele si mai multe meciuri inregistrate la acest turneu vor fi postate mai spre seara.
Buna ziua,
Ceva poze ?
Victore nu prea .. zice ca unde am umblat eu creanga pan al 4 dimineataNu te crede sotia ca ai fost la concurs...sau,pe podium,IONUT????
IONUT renunta la poze ,daca vede sotia grupa ta inferioara si ar da seama de ce ai ajuns asa tarziu acasa.Victore nu prea .. zice ca unde am umblat eu creanga pan al 4 dimineata![]()
IONUT renunta la poze ,daca vede sotia grupa ta inferioara si ar da seama de ce ai ajuns asa tarziu acasa.