AmaTur: Turneu B "Cupa Anului Nou", Botoșani - 06.01.2018

Imi retrag participarea, cu parere de rau. Nu voi mai fi in zona, din pacate. Succes si multumesc! Husarciuc Beniamin

Se poate o lista cu cei inscrisi? ...ms

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

1.Marius Dan Pralea 134, 22.7, O
2.Ungureanu Florin -Suceava 658, 19.53, A
3.Lucic Corneliu 384, 16.32, AHW
4.Albu Constantin Suceava 853, 14.13, A
5.Aparaschivei Marcel 510, 14.02, AW Botoșani
6.ILIE AURELIAN 1309, 12.6, A
7.ALUCULESA RADU 1288, 12, A
8.Mita Augustin din Dorohoi 827, 9.85, A
9.Rosoga Ana Constanța. 649, 9.74, AF
10. Claudiu Pohaci – Dorohoi 964, 9.2, A
11 boariu 5.5
12.AVRAM MARIAN. 1944,0 A

Cam atât am numărat eu. Așteptăm lista oficiala de la organizator. Stima. La multi ani încă o data tuturor!

De unde ati scos aceasta postare? Eu nu o gasesc nicaieri.
Este doar presedintele clubului ACS Ardex Botoșani.

Am ajuns de 5 minute acasa , deschid laptopul si .....surprize - surprize !!! Asadar cateva lamuriri necesare : colegei noastre Ana Rosoga : o actualizare a listei cu participanti va fi facuta curand de colegul care se ocupa de latura tehnica, un pic de rabdare si se rezolva . 2) D-nul Pralea Marius Dan a transmis urari tuturor in prag de an nou, nu si-a exprimat dorinta de a se inscrie la concurs. El stie foarte bine la ce categorie joaca nu trebuie sa-i spuna nimemi . Colegul de la Borsec d-l Danut probabil nu si-a dat seama cand la pus in capul listei provizorii . Am ajuns spre final la colegul Dan Popa din Tecuci, aici va poate si ne poate raspunde dumnealui , cu argumente bineinteles de unde a scos aceasta postare a domniei sale. O seara buna va doresc tuturor.

Am ajuns de 5 minute acasa , deschid laptopul si .....surprize - surprize !!! Asadar cateva lamuriri necesare : colegei noastre Ana Rosoga : o actualizare a listei cu participanti va fi facuta curand de colegul care se ocupa de latura tehnica, un pic de rabdare si se rezolva . 2) D-nul Pralea Marius Dan a transmis urari tuturor in prag de an nou, nu si-a exprimat dorinta de a se inscrie la concurs. El stie foarte bine la ce categorie joaca nu trebuie sa-i spuna nimemi . Colegul de la Borsec d-l Danut probabil nu si-a dat seama cand la pus in capul listei provizorii . Am ajuns spre final la colegul Dan Popa din Tecuci, aici va poate si ne poate raspunde dumnealui , cu argumente bineinteles de unde a scos aceasta postare a domniei sale. O seara buna va doresc tuturor.
Stati linistit..cand se poate. Nu.i graba..

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Daaa. Adevarat, nu mi am dat seama ca domnul Pralea Marius Dan dorește doar sa ne ureze La Mulți Ani frumoși ! Stima și scuze de confuzie!

Multumesc ptr. intelegere distinsa colega !!! D-le Danut multumesc ptr. intentia cu lista de inscriere,cat despre confuzie tuturor li se poate intimpla si eu am patit . Asta e ceva normal. Cu totii suntem oameni si suntem predispusi greselilor. D-le Dan Popa va rog respectuos sa-mi raspundeti punctual, cu argumente tot ce tine de postarea dvs. Va salut pe toti cu deosebit respect.

Cine este acesta?

Marius a spus:
De unde ati scos aceasta postare? Eu nu o gasesc nicaieri.
Este doar presedintele clubului ACS Ardex Botoșani.

Cum adica "doar" ?

popescu doru viorel a spus:
D-le Dan Popa va rog respectuos sa-mi raspundeti punctual, cu argumente tot ce tine de postarea dvs. Va salut pe toti cu deosebit respect.

...sa va ajut...

2017 se apropie de sfirsit, ne despart citeva ore de noul an. Asadar la cumpana dintre ani,in calitate de Organizator, de practicant al t.d.m dar si de Presedinte al clubului de Tenis De Masa : ACS . ARDEX - Botoșani , va multumesc tuturor ptr. faptul ca a-ti fost prezenti in numar mare la competitiile pe care le-am organizat . Nu voi nominaliza dar incepind de la Presedintele Amatur in jos le MULTUMESC tuturor ptr. tot ce a insemnat sprijin. Aveti tot respectul meu !!! Tuturor va doresc SARBATORI CU BINE , si fie ca noul an sa va aduca impliniri, sanatate , spor in toate alaturi de cei dragi dvs. LA MULTI ANI !!!

Probabil de aici s-a creat confuzia... (Cineva a dictat gresit/sau poate nu!).

Succes organizatorilor si tuturor participantilor !

Din moment ce folosesc funcția "quote", e foarte simplu pentru oricine să vadă "de unde am scos acea postare" :). E adevărat că nu am lăsat întreaga postare, ci doar acel lucru pe care doream să-l scot în evidență.

Chiar eram curios cine e preșesdintele Amatur, shoot me!

Pe ăsta l-am trimis cu telefonul, folosind Tapatalk

Constat ca dvs. stimate coleg sunteti un tip amuzant,insinuant ,cu simtul umorului dar eu fiind mai conservator ( datorita varstei probabil ) v-as recomanda sa recitici postarea mea cu mare atentie,de mai multe ori. Dar cu mare atentie si sa-mi spuneti la final,doar daca vreti , a-ti ajuns la aceeasi concluzie ? Nu sunt neaparat foarte curios la ce concluzie ve-ti ajunge , sunt curios sa vad daca va dati seama cine este Presedintele Amatur ( din ce stiu eu este MARCEL GIOSAN ). Atentie cand cititi fraza premergatoare. E foarte important, de acolo reiese cine sunt eu. Logica simpla nu va poate trimite la faptul ca eu mi-as fi asumat o functie . E doar o parere personala,mie nu-mi dicteaza nimeni si nimic ce sa scriu sau ce sa fac. Respect stimate coleg .

Constat ca dvs. stimate coleg sunteti un tip amuzant,insinuant ,cu simtul umorului
Mulțumesc frumos :D

v-as recomanda sa recitici postarea mea cu mare atentie,de mai multe ori.
Vă rog să nu trecem la jigniri, sunt perfect capabil să înțeleg un text la prima citire :)

sunt curios sa vad daca va dati seama cine este Presedintele Amatur
Exact asta nu știam, de-aia am și întrebat.

de acolo reiese cine sunt eu.
Presupun că sînteți un om.

Logica simpla nu va poate trimite la faptul ca eu mi-as fi asumat o functie .
în cazul în care nu sînteți capabil să-mi arătați unde anume am afirmat așa ceva, aștept scuzele dumneavoastră.

mie nu-mi dicteaza nimeni si nimic ce sa scriu sau ce sa fac.

?nseamnă că discut cu o persoană cu caracter, care va ști să-și asume greșeala făcută, anume aceea de a mă învinui de fapte străine de persoana mea.

Anexa I - Organigrama AmaTur
Comitetul Director AmaTur:
1. Giosan Marcel - Președinte
2. Apian Florin
3. Toma Florin
4. Vela Claudiu
5. Vlădoiu Gelu

Coordonatorii naționali:
1. Apian Florin
2. Bodeanu Dan
3. Botirca Sorin
4. Bozga Lucian
5. Corcoz Costin
6. Cozma Cătălin
7. Frătea Aurel
8. Giosan Marcel
9. Kantor Imre Zoltan
10. Roman Bogdan
11. Toma Florin
12. Vela Claudiu
13. Vlase Gheorghe
14. Vladoiu Gelu

Dupa cum se vede in Orgranigrama Amatur ,Amaturul este coordonat de un Comitet director si de Coordonatorii nationali.Comitetul Director este format din 5 Coordonatori care au un Presedinte in persoana lui Marcel Giosan.
Presedinte Amatur nu cred ca exista.

Mulțumesc pentru lămuriri :)

Stimate coleg Dan Popa daca este adevarat ce sustii vis a vis de acea postare,atunci cu siguranta am interpretat gresit dar neintentionat in acelasi timp. Crede-ma ca sunt capabil de multe lucruri pozitive , printre ele fiind si acesta de a-mi cere scuze ptr. confuzia creata. M-am nascut cu coloana vertebrala,am fost educat sa-mi asum greselile ,aici am gresit si platesc ptr. asta. Mi-as dori intr-o zi sa fim fata in fata ptr. a-ti intinde mana si sa-ti spun cat de rau i-mi pare ptr. confuzia creata. Ce sa fac asta e viata,inainte de toate sunt si eu un simplu om . Te salut cu respect.

meritul dlui Presedinte,elogiat de Federatia internationala de Tenis De Masa ,felictari d-le PREZIDENT.Macar sa stie lumea cu cine discuta .....

Back
Sus