Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Presedintele Amatur
Stati linistit..cand se poate. Nu.i graba..Am ajuns de 5 minute acasa , deschid laptopul si .....surprize - surprize !!! Asadar cateva lamuriri necesare : colegei noastre Ana Rosoga : o actualizare a listei cu participanti va fi facuta curand de colegul care se ocupa de latura tehnica, un pic de rabdare si se rezolva . 2) D-nul Pralea Marius Dan a transmis urari tuturor in prag de an nou, nu si-a exprimat dorinta de a se inscrie la concurs. El stie foarte bine la ce categorie joaca nu trebuie sa-i spuna nimemi . Colegul de la Borsec d-l Danut probabil nu si-a dat seama cand la pus in capul listei provizorii . Am ajuns spre final la colegul Dan Popa din Tecuci, aici va poate si ne poate raspunde dumnealui , cu argumente bineinteles de unde a scos aceasta postare a domniei sale. O seara buna va doresc tuturor.
Cine este acesta?
Marius a spus:De unde ati scos aceasta postare? Eu nu o gasesc nicaieri.
Este doar presedintele clubului ACS Ardex Botoșani.
popescu doru viorel a spus:D-le Dan Popa va rog respectuos sa-mi raspundeti punctual, cu argumente tot ce tine de postarea dvs. Va salut pe toti cu deosebit respect.
2017 se apropie de sfirsit, ne despart citeva ore de noul an. Asadar la cumpana dintre ani,in calitate de Organizator, de practicant al t.d.m dar si de Presedinte al clubului de Tenis De Masa : ACS . ARDEX - Botoșani , va multumesc tuturor ptr. faptul ca a-ti fost prezenti in numar mare la competitiile pe care le-am organizat . Nu voi nominaliza dar incepind de la Presedintele Amatur in jos le MULTUMESC tuturor ptr. tot ce a insemnat sprijin. Aveti tot respectul meu !!! Tuturor va doresc SARBATORI CU BINE , si fie ca noul an sa va aduca impliniri, sanatate , spor in toate alaturi de cei dragi dvs. LA MULTI ANI !!!
Mulțumesc frumosConstat ca dvs. stimate coleg sunteti un tip amuzant,insinuant ,cu simtul umorului
Vă rog să nu trecem la jigniri, sunt perfect capabil să înțeleg un text la prima citirev-as recomanda sa recitici postarea mea cu mare atentie,de mai multe ori.
Exact asta nu știam, de-aia am și întrebat.sunt curios sa vad daca va dati seama cine este Presedintele Amatur
Presupun că sînteți un om.de acolo reiese cine sunt eu.
în cazul în care nu sînteți capabil să-mi arătați unde anume am afirmat așa ceva, aștept scuzele dumneavoastră.Logica simpla nu va poate trimite la faptul ca eu mi-as fi asumat o functie .
mie nu-mi dicteaza nimeni si nimic ce sa scriu sau ce sa fac.