AmaTur: Turneu A+ "Cupa Ardealul", Bistrița - 07.07.2018

Imi cer scuze Florine ca intervin dar precizarile tale nu au fost indestulatoare si "as dori" o informatie care ma intereseaza personal.Hartia igienica e aspra sau fina "tip" Zewa cu miros de levanțica.Sau mai bine trec eu vineri pe la "Paleta de Argint " si verific singur , si o sa si probez.
Multumesc.

P.S.Tratati acest post cum doriti ,pentru cei ce inteleg este clar,iar pentru ceilalti o sa revin cu lamuriri.:D

Cei care au hemoroizi vor primi hartie igienica soft cu aroma de galbenele, ceilalti vor avea la indemana hartie hard cu aroma de levantzica si scortisoara, ierbarilor li se va asigura hartie igienica cu un singur strat si tzepi lungi, cei cu sandwich vor primi hartie igienica cu tzepi latzi si uzatzi pe o parte

Plm...eu de venit vin..dar daca ma trece treaba mare stau la buda pana se usuca..nu risc sa ma sterg cu vreo blestematie din astea..sa nu zici ca nu te-am avertizat din timp,Florine

Hmm, prea multi timpi morti ... poate ar trebui sa amenajez din vreo doua-trei țarcuri si o bucată de pânză ceva de genul "cameră de uscare" :)

Imi cer scuze Florine ca intervin dar precizarile tale nu au fost indestulatoare si "as dori" o informatie care ma intereseaza personal.Hartia igienica e aspra sau fina "tip" Zewa cu miros de levanțica.Sau mai bine trec eu vineri pe la "Paleta de Argint " si verific singur , si o sa si probez.
Multumesc.

P.S.Tratati acest post cum doriti ,pentru cei ce inteleg este clar,iar pentru ceilalti o sa revin cu lamuriri.:D
Matale o cauti cu lumanarea :lol:

Pfff,asta e...măcar știu la ce sa mă aștept... E bine ca știu de la început așa că îmi iau măsuri de prevedere din timp. O să vedem după concurs dacă au fost minciuni sau laude...😃 Pentru asta,încerc sa fiu prezent:Gabriel Curuț, Timișoara, elite.

Tu ai mai fost de 4 ori la Bistrița asa ca nu prea are ce sa te mai surprinda :)

Matei Mircea, Targoviște, daca-i loc si unde permite " strigarea" de sfarsit de iunie, multumesc!

Ghitu Liviu din Onești se înscrie la începători , mulțumesc !

Back
Sus