Lili Danci
senior
Buna ziua. Se inscrie din Iași, Barabancea Lili, Incepatori. Multumesc.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Imi cer scuze Florine ca intervin dar precizarile tale nu au fost indestulatoare si "as dori" o informatie care ma intereseaza personal.Hartia igienica e aspra sau fina "tip" Zewa cu miros de levanțica.Sau mai bine trec eu vineri pe la "Paleta de Argint " si verific singur , si o sa si probez.
Multumesc.
P.S.Tratati acest post cum doriti ,pentru cei ce inteleg este clar,iar pentru ceilalti o sa revin cu lamuriri.![]()
Matale o cauti cu lumanarea :lol:Imi cer scuze Florine ca intervin dar precizarile tale nu au fost indestulatoare si "as dori" o informatie care ma intereseaza personal.Hartia igienica e aspra sau fina "tip" Zewa cu miros de levanțica.Sau mai bine trec eu vineri pe la "Paleta de Argint " si verific singur , si o sa si probez.
Multumesc.
P.S.Tratati acest post cum doriti ,pentru cei ce inteleg este clar,iar pentru ceilalti o sa revin cu lamuriri.![]()
Pentru tine ti se va asigura un spacluPlm...eu de venit vin..dar daca ma trece treaba mare stau la buda pana se usuca..nu risc sa ma sterg cu vreo blestematie din astea..sa nu zici ca nu te-am avertizat din timp,Florine
Tu ai mai fost de 4 ori la Bistrița asa ca nu prea are ce sa te mai surprinda![]()
Doar in ultima saptamana daca mai sint locuri se poate.Daca se poate treceti-ma la open mai bine.