AmaTur: Turneu A+ "Cupa Ardealul", Bistrița - 07.07.2018

Felicitari, Pali, pentru parcursul excelent la acest turneu, pentru rezultat si pentru clasarea intr-o companie selecta !

Felicitari Tamas, Tokos, Balla, Makszem...Harghita

Salutare tuturor, Un turneu asteptat de toti cei care au incaput pe listele principale si dezmagiti cei care n-au reusit sa se insinueze pe liste, dar asta e viata mai multe participari la turnee, mai "multe sanse de castig". Un turneu frumos cu foarte multi prieteni pe liste, si o locatie rodata de multe turnee reusite cum a fost si acesta. Felicitari premiantilor tuturor categoriilor in special lui Lulu care si de aceasta data s-a "distrat" cu noi si de aceasta data, in fine... nimeni nu-i perfect pe lumea asta, fac un apel la "muschiulosi" competitiei... il poate oprii cineva pe acest Bombardier ? cat despre mine atat s-a putut, oricum vin dupa covalescenta fortata de o luna si am uitat sa joc cu "cetatenii" importanti, ca de exemplu acest domn doctor renumit, eu de felul meu respect pe toata lumea si mai ales un asemenea doctor, in general doctorii sunt acolo unde trebuie si cand trebuie fie ca e vorba de un doctor chirurg sau de doctor de tuse convulsiva ei sunt acolo sa te salveze, dar acest doctor nesuferit mi-a dat-o fix la operatie, e celebrul nesuferit Dr. Neubauer, acest individ perfid m-a lasat fara aer, il rog pe Noro sa depuna o reclamatie la colegiul medicilor ca acest infam doctor, nu e doctor, e un calau care trebuie oprit cu orice pret, eu propun sa-l declaram persoana non-grata. In alta ordine de idei ii felicit pe Florin si Marcel pentru gestionarea acestui concurs frumos si sa faca ceva cu acest asa zis doctor, sa nu mai intre in sala, sa nu mai intre ! Salutari la toata lumea prezenta sau ratacita prin nustiu ce bodega, si sa ne vedem sanatosi !

cristi,credeam ca numai eu am probleme cu DR.Neubauer,dar se va rezolva cu timpul.:):)

Felicitari Daniel si Pali pentru rezultatele obtinute la acest puternic turneu!

Mircea Garaz, nu prea ai față de începător!

Trimis de pe al meu A5_Easy folosind Tapatalk

Asta e adevarul EU am jucat cu d-nul Mircea si am vazut.

Trimis de pe al meu F3111 folosind Tapatalk

Ce mai contează, important e că ne-am distrat. Și eu l-am avut adversar pe dl. Mircea și pot confirma că ține scorul perfect, bilingv, echidistant. Că e începător sau nu, asta e mai puțin important, eu sper ?să-l ard? la următoarea găselniță. 🤭

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ce mai contează, important e că ne-am distrat. Și eu l-am avut adversar pe dl. Mircea și pot confirma că ține scorul perfect, bilingv, echidistant. Că e începător sau nu, asta e mai puțin important, eu sper “să-l ard” la următoarea găselniță. ��

Sent from my iPhone using Tapatalk

Acum vreo 19 ani am jucat prima data cu MIRCEA GARAZ,era pe vremea accea la categotia "subancepatori",se vede ca intre timp a mai progresat in acest sport la categoria incepatori.El a invatat tenisul de masa in special arbitrand la concursurile ce aveau loc la BISTRITA,asa a invatat si sa joace dar sa si tina corect scorul meciurilor disputate sub atenta sa supraveghere.Daca dansul precum spuneti este sa zicem de nivel avansat,insemna ca finalista cu care a jucat este de open.Ca nu are fata de incepator,probabil ca si-a facut ceva operatii estetice intre timp.

Nu am spus-o cu răutate, eu îl cunosc pe MIRCEA Garaz de foarte mult timp, la începutul tenisului de masă Bistrițean,am jucat împreună.Cine are o vârstă, peste 50 de ani, își aduce aminte de primul antrenor Carol Schuster, unul dintre pionierii la tenisului de masă de la Bistrița,apoi a urmat Gheorghe Bozga.

Trimis de pe al meu A5_Easy folosind Tapatalk

Cred ca pentru un turneu A locatia este excelenta dar pentru un A+ no comment,noroc ca Florin si Marcel sint niste baieti faini;)

Back
Sus